Януарски хороскоп 2019

В началото на новата година ще изживеете различни емоции. Ето, какво очаква всеки един от 12-те зодиакални знака през първия месец от 2019-а.

Овен

Януари ще бъде изключително активен месец, с повече инициативи, тъй като Марс ще се движи през Овен в първите дни на месеца ще има спад в тонуса и настроението, малко вероятно е да бъдете продуктивни, но после ще наваксате. По отношение на финансите, месецът е много нестабилен, важно е да се откажете от ненужните придобивки. Важен аспект през януари е квадратурата на Юпитер с Нептун на 13-то число, който подсказва, че в мечтите си можете да отидете твърде далеч, дори до загубите връзка с реалността. В личен план мнозина ги очакват сериозни промени. Венера след 7 януари ще се движи през Стрелец. Това ще добави стремеж към експериментиране в любовта. Януари ще бъде чудесно време да опитате нещо ново с партньора си, да промените познатата атмосфера, да пътувате заедно. Посетете места, където никога не сте били преди или такива, от където имате чудесни спомени, направете приятна изненада на половинката си. Възможни са и нови запознанства, а ентусиазмът от обвързването ще бъде в повече. Запознанствата са по-вероятни по време на пътуване, по време на обучение, увеличава се вероятността за запознанства с чужденци.

Телец

През януари можете да успеете в материалния сектор, като в същото време постигнете успех и на други фронтове. Този месец е много добър и ще донесе добри резултати. Много планове и идеи. Действията са за предпочитане обаче пред думите: те ще доведат до засилване на позициите на работното място, увеличаване на доходите и по-добри отношения. Месецът ще бъде доминиран от радост и щастие. Мнозина ще успеят да разкрият собствения си потенциал, така че звездите ви обещават благополучие и късмет в почти всички сфери на живота. През втората половина на януари не е подходящо решаването на сериозните въпроси, особено финансовите, отложете ги за по-добри времена. Тези, които имат връзка, нека да не се доверяват на непроверена информация за партньорите си. Доброжелателите могат да ви кажат нещо, което може да е невярно, измислено или преувеличено. Свободните представители на знака сега предпочитат да бъдат повече ухажвани и завладявани вместо да предприемат активност и инициативност сами. Новите запознанства и връзки често ще започват на основа физическо привличане, нараства и вероятността от тайна любовна афера.

Близнаци

В самото начало на януари Марс ще влезе в знак Овен и вашия сектор на съдружниците. Ще бъдете мотивирани да започнете ново сътрудничество и да подобрите вашите бизнес отношения и контакти. Не търсете сега бързи начини за успех, действайте последователно, енергично и самостоятелно. Ще се увеличи усещането ви за инвестиции, сделки и парични потоци, което ще ви позволи да действате разумно и правилно. Избягвайте да правите нещо, за което нямате достатъчно опит. Стабилизиране на вашите финанси като цяло, но в края на месеца може да имате отново затруднения. Възможно е да се забавят някои плащания. Прекрасно време за личния ви живот. В съществуващите взаимоотношения ви чака период на хармония. Насладете се на компанията си, изразете чувствата си, добавете романтика във връзката си, поглезете се взаимно с внимание и подаръци. Ще има засилен интерес от страна на противоположния пол. Свободните от вас ще имат повече възможности за започване на нови отношения. Развлекателните дейности в компанията на приятели сега ще бъдат най-добрият начин да се отървете от стреса и напрежението.

Рак

Януари ще донесе интересни събития. Марс ще влезе в знака Овен още първия ден и ще минава през вашата сфера на работа и кариера, което ще засили мотивацията ви и фокуса върху големите цели. Квадратурата на Меркурий с Уран през третата десетдневка ще ви насърчи да развивате нови идеи. Възможни са конфликти с хора на власт (може да са началниците ви). От друга страна, позицията на планетите може да бъде полезна във вашата професионална кариера. Вие сте готови да се борите с всякакви препятствия. В средата на месеца трябва да обърнете специално внимание на професионалната си дейност. Ще се появят няколко благоприятни възможности за професионално израстване. Вашите взаимоотношения навлизат в по-стабилна фаза, но ще има моментни разногласия. Засилва се желанието ви да откриете всичко неизвестно и мистериозно. Вие също ще се интересувате от забранения плод. В допълнение, чувствата ви ще бъдат много интензивни. В екстремни ситуации мнозина могат да изневерят. На тези, които са сами, хороскопът препоръчва да промените отношението си към света и хората около вас. Възможно е да сте твърде скептични и критични към всичко и към всички. По този начин рискувате да останете сами още дълго време.

Лъв

Януари ще бъде динамичен и вълнуващ. Лъвовете ще имат отлични възможности за разширяване на бизнеса си, а и възможни финансови приходи от миналогодишните сделки. Марс от Овен ще засили мотивацията и състезателния дух в посока на кариерното развитие. Ще затвърдите позициите си. Някои ще стартират голям нов проект. От средата на месеца до края му трябва да се обърне специално внимание на развитието на бизнес отношенията. Възможно е в този период да се появят нови, обещаващи проекти или възможности и гледайте да не ги пропуснете. Юпитер ще направи квадрат с Нептун на 13 януари. Избягвайте рисковите инвестиции на всяка цена. Можете да станете жертва на нечии машинации и измами, които могат да ви причинят загуби. Действайте мъдро и внимателно, за да избегнете проблеми в областта на финансите. Много свободни представители на знака могат да се запознаят с интересни личности от противоположния пол, с които да имат интимна връзка. Отношенията ще се развият доста благоприятно, така че ако не развалите всичко сами, тази връзка може да бъде доста продължителна.

Дева

Успехът през януари ще бъде цял месец на ваша страна. През първата десетдневка на месеца Слънцето ще направи съвпад със Сатурн и ще ви позволи да започнете нов творчески проект в дългосрочен план, въпреки трудностите, които няма да можете да заобиколите. Някой на по-висока позиция ще ви подкрепя. Ще трябва да направите много важен избор: лични амбиции или интересите на близките. В тази ситуация, не трябва да се ръководите от импулсивни решения – не забравяйте внимателно да претегляте плюсовете и минусите. Всяка област от живота ви може да бъде изложена на риск, затова си струва да бъдете нащрек.Още първите дни на януари секстилът на Слънцето с Нептун ще увеличи романтичните моменти във връзката ви, която ще се подобри. В средата на януари обаче Юпитер ще направи квадрат с Нептун. Тогава между вас и партньора ви ще настъпи известно охлаждане в отношенията, защото ще има неясноти и ще започнете да подозирате, че крие нещо от вас, което може да доведе до криза помежду ви. За щастие ще можете да преодолеете недоразуменията, като говорите за това, което ви тревожи и изясните дилемите. През януари ще бъдете изпълнени с положителни енергии, весели настроения и спокойствие. Вашата устойчивост на стрес ще бъде повишена и вашето здраве ще бъде твърдо и стабилно.

Везни

Януари носи нови предизвикателства. Това е много сериозен и труден период, защото е необходимо да свикнете с нови ситуации в живота си и в същото време да решавате бизнес, лични и семейни проблеми. Първите дни след празниците може да изпитате депресивно настроение, но само временно. Добре е да обърнете страницата и да погледнете всичко, което се случва от различен ъгъл. За да постигнете значителен успех ще трябва да пазите плановете си в тайна, да действате открито и да не се опитвате да мамите, в противен случай такива действия могат да причинят сериозни неприятности. На работното място е по-добре да държите емоциите под контрол и да избягвате конфликти с колегите или ръководството. Интуитивно ще можете да намерите изход от всяка ситуация, най-важното не е да обвинявате себе си или да прехвърляте вината върху други хора или обстоятелства. Марс ще бъде в 7-ми дом на отношенията и партньорството, което означава, че ще можете да коригирате личния си живот, да намерите нови бизнес партньори или да договорите нови работни места. Очакват ви интересни перспективи както в личната сфера, така и в други.

Скорпион

През януари Марс ще пребивава в 6-тия ви дом на работата и здравето. Енергията на тази планета ще ви стимулира да се захванете активно за работа и да се грижите повече за себе си. През този период ще се засили волята ви, което ще ви улесни например, да се отървете от лошите навици. Аспектите на планетите ще ви помогнат да се освободите от всичко излишно, да затворите вратите на миналото и да поемете по пътя към успеха. Често сте много категорични, не виждате нюансите, признавате, че всичко е само черно или бяло, избирате “всичко” или “нищо”. Научете се да не бъдете толкова категорични и да приемате живота във всичките му цветове. През януари ще бъдете пълни със сила и енергия, най-важното е да ги насочите в правилната посока. Вие със сигурност ще постигнете поставената и желаната цел, но само ако полагате максимални усилия за това. В деня на пълнолуние – 21 януари, може да ви се стори, че силите са ви изоставили. Не се притеснявайте, това е временно усещане. Просто си позволете да се отпуснете, да правите любимите си неща. И на следващия ден отново ще бъдете готови да завладявате света. Избягвайте да седите у дома, а си устройте един месец пълен със събития и положителни емоции.

Стрелец

Януари може да бъде успешен във всички сфери на живота ви, ако се вземете в ръце и започнете да работите незабавно. Въпреки това не се препоръчва да предприемате нови пробиви, но е успешен период за духовно и личностно израстване. Финансовата ситуация ще стане по-стабилна. Трябва да опитате да спестите малко пари и да ги отделите като спестявания. В много моменти може да ви бъде доста трудно да мислите трезво и логично, вашият страстен темперамент ви пречи да направите това. Твърде често се поддавате на емоции, които напълно ви грабват и отвеждат до бурен водопад. Може да искате да промените стила, имиджа или да направите малки промени във външния си вид – промяна на цвета на косата или нова прическа. Важно е да се вземат самостоятелни решения през месеца и да не се ръководите от мненията на близки и роднини. Също така ще забележите засилено внимание към себе си от страна на противоположния пол. Хороскопа за януари обещава на Стрелците висока активност в любовните дела. В съществуващите взаимоотношения ще има повече страст, привличането ви към любимия човек ще се засили. Добавете малко повече романтика и съвместен активен отдих.

Козирог

Януари ще бъде успешен и обещаващ месец. Околните са готови да се притекат за взаимна помощ, проблемите ще бъдат решени сякаш сами по себе си, а изненади се очакват само приятни. В първите дни на месеца трябва да бъдете търпеливи, тъй като този период може да се окаже труден. Не се препоръчва да вярвате на каквато и да е информация, защото има голяма вероятност да получите неверни данни. Сега по принцип е по-добре да се вярва само на това, което лично сте проверили. Това ще ви спаси от грешки и неправилни решения.Месецът ще бъде повлиян от Сатурн, което означава, че е благоприятен за сътрудничество и бизнес дейност. Доверявайте се на своите предчувствия, също така бъдете внимателни и не вземайте прибързани решения. Ако искате да получите, да постигнете нещо, то тогава трябва да действате. Просто така няма да ви бъде дадено нищо. В личния ви живот всичко ще е наред. Ще имате топли и хармонични отношения, макар че няма да са много активни. Сега е важно да се изгради доверие в съществуващите взаимоотношения и да се избягват кавги в ежедневието. Нови запознанства през януари са възможни, но често те водят или до чувства без отговор или до тайна любовна афера. Запознанството може да се случи при странни обстоятелства или с участието на роднини.

Водолей

Енергията на планетите през януари ще бъде положителна, което означава, че това време трябва да се изразходва активно, за да успеете във всички сфери на живота. Очакват ви интересни запознанства, които по-късно могат да станат полезни. Може би някои от новите ви познати ще помогнат в последствие за напредването на кариерата ви. Вие сте прекалено объркани и не можете да се концентрирате. Това е основната причина, че не можете да постигнете целите си. На новолуние на 6 януари е по-добре да си останете у дома, да прекарате времето с близките си. Пътуванията едва ли ще бъдат успешни. И не започвайте нищо ново в този ден. В пълнолуние – 21 януари, можете да почувствате сънливост, ленивост и умора. Няма причина за паника, това е временно явление. Приятелите и тяхната подкрепа ще са важни за вас през януари, но не намесвайте паричните въпроси и дори финансова подкрепа е нежелателна. В съществуващите любовни отношения е време да се направят планове за бъдещето. Желателно е да е съвместно. Новите запознанства през януари могат да бъдат осъществени чрез приятели. Това е времето, когато можете да срещнете любовта си, като отидете например на приятелско парти.

Риби

Януари ще бъде вашият перфектен микс от работа и удоволствие. Благодарение на активното и позитивно влияние на планетите пред вас ще се отворят много перспективи, което означава, че няма да ви се налага да стоите на едно място. Ще се появят и много нови цели. Този месец ще бъдете в отлично настроение и в отлична физическа форма. Все пак избягвайте да се претоварвате с много отговорности. Разходите ви могат да нараснат повече от обичайното. Благодарение на влиянието на силния Юпитер ще бъде възможно да се реши всяка трудна ситуация лесно. Но към края на месеца последиците от стреса ще започнат да се проявяват и също е възможно да се появят неприятни проблеми, свързани с работата. Вие ще обичате свободата и чувството за независимост. Ще изглеждате красиви и самоуверени, точно такива каквито сте. Не се притеснявайте за онези, които са изпълнени със завист, насочете се към онези, които са изпълнени с любов. Свободните Риби в търсене на нови отношения през януари ще бъдат по-сериозни от обикновено. Сега е моментът, когато в търсенето на вашата сродна душа можете да действате последователно и дори да направите някакъв план. Ако се придържате към него ще увеличите шансовете си за успех и ще можете да срещнете точния човек. 

Източник: woman.bg