7 “горещи” новогодишни обещания, които да си дадеш

Когато става въпрос за посрещането на новата година, често пъти си налагаме ограничения и обещания като по-малко алкохол, по-малко захар, по-малко интернет…Но когато става въпрос за удоволствие, винаги е добре да е по много и в повече! 

1. По-често се самозадоволявай

Звучи странно, но виж тази гледна точка: колкото по-добре разбираш нуждие на тялото си, толкова повече удоволствие ще получиш.

2. Пробвай нови секс играчки

Много жени се притесняват да си купят вибратор, смятайки го за неприличен или възприемайки го като предателство към партньора си. Не! Точно обратното! Това е друг начин, по който да разбереш от какво имаш нужда в секса. Освен това ще внесе разнообразие в спалнята.

3. Удължи любовната предигра

За повечето жени сексуалният акт не е достатъчен, за да достигнат до оргазъм. Едно добро загряване ще реши този проблем. Може да стартирате час преди основното действие. Повече целувки, прегръдки, еротичен масаж и всичко ще се получи!

4. Спри да симулираш оргазъм

Вредно е не само за връзката, но и за теб самата. Говори с партньора си за това каква стимулация ти е необходима и не се преструвай повече. Заслужаваш всички оргазми на света!

6. Опитайте с нова поза

За да не се превърне сексът в рутина, е важно да експериментирае по-често, а не веднъж на година. Пробвайте различни пози или някоя нова ролева игра.

7. Открийте нова ерогенна зона

Точката на удоволствието може да бъде откриа буквално навсякъде! 

Източник: cosmopolitan.bg