Всички жени тайно го правят: навици, които смущават

Жените са мистерия, но сега е време да разкрием тайните им! От този момент нататък мъжете ще са наясно с някои навици на по-слабия пол. Не е уместно да се говори за тях, но в действителност те съществуват и нищо не може да се направи за това. Това правят дамите, останали сами със себе си у дома, в колата или на работа.

Ние всички сме човешки същества и трябва да се справим с тях или да ги приемем. Един много любопитен и упорит джентълмен успя да разгърне езика на няколко дами и те разкриха всичките си тайни. Но те искаха да останат анонимни и това е съвсем естествено желание.

Веднага отбелязваме, че тези навици се отнасят за всички категории жени. Треперете момичетата, сега ще нахлуем в зоната ви на комфорт! И така, какво крият нашите красавици, оставени сами със себе си?

Пръцкат

Всички жени пръцкат, макар че се кълнат, че не е така. Но фактите са са си факти. Всяка го прави, въпреки факта, че казва обратното. Дамите се отърват от газовете средно 10-20 пъти на ден, както правят и мъжете. Всъщност това е знак за здраве. Като консумирате храни като боб, ще страдате от газове повече от обикновено. Но ако смятате, че вашето пръцкане има отрицателен ефект върху живота, трябва да ги отстраните от диетата или да се консултирате с лекар. В някои страни, по-специално в Германия, това проявление на функциите на тялото не се счита за позорно и те лоялно и разбирателно се отнасят към метеоризма!

Всички момичета са кибер-столкъри

Кибер преследване. По-добре е да се използва терминът “проследяване”. Не звучи толкова напрегнато и страшно. Но е нормално, когато едно момиче иска да знае къде си и какво правиш. Помниш ли онзи мъж, с когото се срещнахте в бара миналата вечер? Той беше много сладък, но ти знаеш само името му. Връщайки се у дома, ще се опитате да откриете акаунта му във Facebook. Ще го намерите, ще откриете харесвания му. Това може да ви спаси от безсмислени взаимоотношения, знаейки предварително, че той има приятелка.

Те не мият косата си всеки ден

Хайде, кой наистина има време да мие косата си всеки ден? Това е доста досаден процес, който включва шампоан, балсам, масла и други козметични продукти. Защо да не го изключите за един ден, нали? Има причина, поради която конските опашки са толкова популярни. Очевидно бързото темпо на живот се отразява в стила на вашите къдрици. Всеки ден миенето на косата може да предизвика сух скалп. Много по-лесно е да си сложите красив шал, шапка или да си направите прическа с ефекта на мокра коса.

Те не се интересуват от техните сутиени

Това не означава, че момичетата не си перат сутиените, но понякога нямат време или желание да правят това. Особено когато процесът отнема много време, или нямаме сила, да се разделим с любимия си модел сутиен. Вярвате или не, Дженифър О’Конъл, от Rigby & Peller, казва, че сутиените могат да бъдат повредени, ако ги носите твърде дълго. Те се обезцветяват и започват да се влошават и се разтягат по-бързо, ако не се грижите достатъчно за тях. Сутиени, които не са били прани твърде дълго, могат да причинят няколко проблема. Първо, в зависимост от материала на сутиена, той може да блокира неприятните миризми от тялото и околната среда. Второ, потта ви може да остави неприятни следи върху него.

Момичетата флиртуват, за да получат това, което искат

Използването на сексапила като начин да получите това, което искате, е често срещано. Някои може да твърдят, че това работи особено добре, когато трябва да получите повишение или каквото искате. Защо жените трябва да използват своята красота и сексапил, за да развият своята кариера? Странно, но атрактивния човек е по-вероятно да си намери работа и да получи повишение. Такива примери са списък на това колко красиви жени могат да постигнат висока позиция в обществото и богатство поради външния си вид!

Жените гризат ноктите си

Защо хората гризат ноктите си? Обяснението е твърде просто – защото са дълги. Друга причина е, че единия нокът е счупен, а останалите трябва да бъдат подрязани. Но това е само лош навик, който трябва да бъде изкоренен. Има обратна, неприятна страна – тя е много нехигиенична и може да доведе до различни заболявания. Много негативно влияние върху състоянието на зъбите и ставите на челюстта. Появяват се проблеми със зъбите.

Дамите бъркат в носа си

Някои лоши навици живеят вечно и нищо не може да се направи с тях! Бъркаш в носа си, когато никой не гледа. Докато карате кола, седите в тоалетната или да гледате очарователен филм. Защо ли? Отговорът е много прост. Тези, които са свикнали да си бъркат в носа, са по-склонни да имат инфекция, като Staphylococcus aureus. Тя причинява много различни заболявания на кожата и хранопровода. Помислете за това, преди да заровите пръст в носа си отново!

Момичетата използват подръчни материали вместо тампони

Тези дни се появяват без предупреждение и често са изненадващи. А желаният тампон не винаги е под ръка. Какво трябва да направи едно момиче в тази неприятна ситуация? Докато търсят аптека, те се справят с импровизирани средства. Какъв вид ли? Например, тоалетна хартия, навита на няколко пласта. Този метод е много често срещан, въпреки че не е безопасен за здравето! Такова пренебрегване на собственото им здраве може да доведе до развитието на цял куп болести.

Те обезкосмяват лицето си

Попитайте жена какъв грим използва, и тя веднага ще отговори на въпроса. Ще изброи всичките си любими кремове, серуми, шампоан и червило. Но има едно нещо, което е голяма тайна! Случайните косми на лицето, които се появяват постоянно, са реалността и нещастието на всяка модерна жена. Как да се справим с тях? Особено основната част от жените не се занимава с този проблем. Отскубват космите с пинсети. Да, това е болезнено и неприятно. Ето така вашите жени седят затворени в банята и подлагат телата си на ужасни мъчения!