Топ нюансите на есента

От малки знаем, че цветовете на есента са винено червено, кафяво, тъмножълто/горчица, черно.

Но през този сезон модата не се подчинява на традицията. И хитовите облекла са в съвсем други нюанси. Вижте кои са най-модерните цветове за есен 2018 според Elite Daily.

Сиво

Дизайнери като Александър Уанг, Анна Суи, Пако Рабан и др. залагат на сивото и блестящото в свои модели. Ако сте от главата до петите в металическо сиво, не само ще блеснете на партито, но и ще оберете точките за най-стилно облекло.

Розово

Това се смята за цвят на по-топлите сезони – лятото, пролетта. Но розовото получава втори живот през тази есен, благодарение на испанската марка Delpozo, дизайнерката Каролина Херера, Джейсън Уо и др. Розово стои прекрасно за есенни фотосесии на фона на планини, реки и т.н.

Оранжево

Оранжевото е сред по-обичайните за есента цветове. Но интересното е, че хит е искрящото, портокалово оранжево, а не приглушеното, минаващо към кафяво, което символизира есента. Най-добрият вариант е да се сдобиете с дълго оранжево палто.

Зелено

Зеленото също се асоциира с пролетта – зараждането на природата, цъфтенето на дървета, поникването на тревата и т.н. Но логиката не движи тазгодишните тенденции. Избягвайте тревистото зелено, най-стилни ще бъдете, ако се появите със жабешко зелено, смятат дизайнерите.

Източник: teenproblem.net