Тайният живот на стюардесите. Пъпка по лицето може да доведе до уволнение

Смята се, че всяка стюардеса може да се гордее с работата си. Но малко хора знаят, че има специални изисквания за жените, работещи в небето. Според вътрешни лица някои авиокомпании стриктно спазват абсурдни правила, като изискват персоналът да има перфектна кожа. А понякога една досадна пъпка може да застраши работата на стюардесата.

Поради акне може да бъдете отстранена от работа

Един анонимен източник каза за Daily Telegraph, че една пъпка може да доведе до факта, че стюардесата няма да има право да работи и няма да може да отиде на полет. Също така се съобщава, че други авиокомпании имат строги правила по отношение на съотношението на теглото и количеството на мазнините в тялото – то трябва да бъде специфично и на практика да не се променя, докато жената работи като стюардеса. Състоянието на тялото ви трябва да отговаря на изискванията на авиокомпанията.

Такива откровения се появиха в интернет, след като бившата стюардеса Белинда сподели подробности за живота в ефир в интервю за FEMAIL. Белинда разкрива неписаните правила, към които се е придържала и иска хората да следват същите правила, докато са на борда.

Правила за мълчалив полет

Тя призова пътниците да не се оплакват на стюардесите от турбуленцията. “Без значение колко много искам да контролирам силите на Земята, не мога да предскажа или да променя неприятното време в атмосферата около нас”, обясни тя. “Не знаем колко време ще продължи турбуленцията.”

Белинда също така предлага на пътниците да не се оплакват, ако имат ограничен избор на храна или няма това, което искат да ядат на борда. “Може би липсата на определен продукт е досадна, но не забравяйте, че правим всичко възможно, за да гарантираме, че 300 души ще бъдат хранени и щастливи”, каза тя. “Когато ни свършат пилетата, не можем веднага да ги получим и да ги дадем на клиентите. Въпреки че не можете да получите това, което искате, ако ни се усмихвате, можем дори да ви потърсим нещо в нашето скривалище.”

Белинда добави, че тоалетната трябва да се ползва бързо по време на полета. “Всички знаем, че непредвидени неща могат да се случат, когато летиш на височина от 11 хиляди метра, а понякога и ние се чувстваме зле”, пошегува се тя. “Все пак, това е общо пространство, така че, моля, опитайте се да освободите тоалетната колкото е възможно по-бързо. “

Следвате ли тези неизказани правила по време на полета?