Redhead beasts: 9-те най-красиви актриси с огнена коса

Няма съмнение, че в момичетата с червена коса има нещо привлекателно. И няма значение дали е естественият цвят на косата или не, червенокосите привличат вниманието, където и да се появяват.

Представяме ви списък на най-красивите огнено червенокоси актриси.

Рейчъл Хърдууд

Фенове на тази красива млада актриса трябва да имат време да се насладят на филми с участието й, защото тя каза, че няма планове да продължи актьорската си кариера. Въпреки факта, че момичето преди това се интересуваше от морската биология, сега иска да се посвети на работата с деца с увреждания и просто учи в колежа за тази специализация.

Червената коса и бледата кожа Рейчъл е наследила от бащатаси, който е ирландец. Поради необикновения си вид момичето е поканено да се появява предимно в исторически сцени. Но такива роли не са много привлекателни за младата актриса и тя нарича себе си “жертва на корсети”.

Въпреки това, последната роля във филма “Утре, когато войната дойде”, изглежда, че тя успява да избяга от поредица от подобни роли. Да се ​​надяваме, че това не е последната интересна роля за нея и момичето няма да се откаже от актьорската си кариера.

Кристин Хендрикс

Всъщност цветът на косата на актрисата не е естествен. Кристин е блондинка, но боядисва косата си от десетгодишна възраст. Страст за червени нюанси възникна в момичето след като гледала телевизионния сериал “Gilligan Island” заради Тина Луис, която играе Ginger Grant. Говори се, че Кристин се готви да играе в продължението на поредицата в ролята на Джинджър.

Алисия Уит

Седемгодишната Алисия бе забелязана от Дейвид Линч през 1980 г., когато участва в телевизионно шоу. Тя участва в неговия филм “Дюна” и след това се отказва да играв, за да се съсредоточи върху образованието. На 14-годишна възраст завършва училище и музикално училище по пиано.

Веднага след като завършва училище, Дейвид Линч отново предлага на Алисия да играе в неговия филм Twin Peaks, тя се съгласява, и оттогава има огромен брой роли във филми от различни жанрове.

Айла Фишър

За първи път актрисата е забелязана от американска публика, след като излезе комедията “Unformed Guests”. Докато Айла придобиваше опит в актьорската кариера и развиваше уменията си, тя успя да вземе участие във фотосесия за списание “Максим”. Тъй като е омъжена за Саша Барон Коен и има две деца от него, тя се смята за най-горещата майка в Холивуд.

Джилиън Андерсън

Тази актриса е позната на всички като Дана Скъли от популярната поредица „Досиетата Х“. Въпреки факта, че в поредицата тя е строго облечена, като агент на ФБР, този факт не можеше да скрие привлекателността й.

Джулиан Мур

Червената коса и хубавата Джулиан наследява от майка си. Смята се, че популярността идва при нея след филма “Boogie Nights”. Иначе Джулиан заслужава любовта на феновете. Както мнозина казват, симпатиите към тази актриса идват след първия път, когато я погледнете, без значение каква роля играе тя.

Гейтс Макфадън

Безспорно, Гейтс е разпознаваема в ролята на д-р Бевърли Крушер от сериала Стар Трек. Но междувременно актьорската й кариера не е толкова успешна. Наскоро актрисата рядко се появява на големия екран, така че феновете й могат само да се надяват, че звездата отново ще ги зарадва с актьорските си умения.

Ейми Адамс

Тази прекрасна актриса е номинирана няколко пъти за наградата Златен глобус, въпреки че наскоро се появи на големия екран. Но всъщност тя е толкова красива, че би била успешна и без големи актьорски умения. Нейният сладък и привлекателен вид и помага много.

Алисън Ханигън

Кариерата си, актриса започва с ролята на Уилоу Розенберг в телевизионния сериал “Бъфи – убиецът на вампири”. Но истинската популярност идва след излизането на филма “American Pie”, в който Алисън играе ролята на Мишел Флеърти. Гледайки очарователните й очи и червеникави къдрици, е лесно да се разбере как тази актриса може да привлече вниманието на милиони зрители.

А какви красиви актриси с огнена коса знаете?