Стрелците – авантюристи по природа

Факти

Символ: Стрелец
Елемент: Огън
Полярност: Положителна
Качество: Преносимо
Водеща планета: Юпитер
Управляващ дом: девети
Цвят: Светло синьо
Късметлийски скъпоценен камък: Топаз
Цвете: трън и орлови нокти
Топ любовни съвпадения с: Водолей
Ключови черти: Авантюрист, креативен, със силен воля

Мото: “Битката винаги е достойна за проучване.”

Известени представители на зодия Стрелец: Ники Минаж, Тейлър Суифт, Майли Сайръс, Брад Пит, Рита Ора, Криси Тийген, Джей-З, Ванеса Хъджънс

Личността на Стрелците

Независими и силни, личноста на Стрелец се крие в да излязат от утъпкания път. Стрелецът не се страхува да се отдалечи от комфортната си зона и е естествен роден лидер, който преследва това, което иска, независимо от това, което мислят другите хора. Стрелецът е роден авантюрист и обича самостоятелното пътуване и проучване. Стрелецът също така обича да изследва вътрешните работи на ума си и любовта, протягайки хоризонтите си чрез добра книга или филм.

Стрелецът е отворен, щедър и велик, но Стрелецът винаги е верен. Те могат да наранят на чувствата на другите или да бъдат упрекнати, че не притежават такт или съпричастност. Последното не е вярно. С великото си въображение Стрелецът е вещ в това да се постави на мястото на другите – затова толкова много Стрелци са успешни актьори. Можете да се доверите на Стрелец итой ще ви каже какво наистина мисли. За разлика от други знаци, те няма да разпространят тайните ви.

В леглото и в отношенията, Стрелците са настроени приключенски, умеят да опитва нови неща или да премахват бариерите. В леглото Стрелците обичат да опитват нови пози, нови играчки и да превръщат всичко в приключение. Да, на секса на светнати лампи; да, на секса навън. В отношенията Стрелеца ще бъде честен и верен на себе си. Ако не се получи,  Стрелец няма да остане във връзка в името на чувствата на някой друг. Стрелецът винаги ще бъде честен и подчинен на емоциите си, а няма да се занимава с емоционално изнудване.

Стрелецът е постоянен приятел и творчески мислител; страхотен човек, който има умее да работи в екип, тъй като има инфекциозна енергия и ентусиазъм. Те не търсят постоянна обратна връзка и могат да предприемат проект и да работят много. A Стрелеца има качества да стане предприемач или главен изпълнителен директор. Стрелецът е умен, способен и истински треньор.

Най-големите предизвикателства за Стрелците

Стрелецът понякога може да бъде прекалено егоистичен и да постави собствените си нужди над другите. Не е нужно да се отклонявате от вашите ценности, но понякога благородната лъжа спасява всичко. Също така може да бъде полезно да сте част от група от време на време. Стрелецът е толкова добър, че може да върши нещата самостоятелно, но понякога може да бъде по-бързо, по-умно и по-забавно да прави нещата като част от колектив.

Тайното оръжие на Стрелците

Тяхната независимост. За Стрелците не е нужно одобрение, мнения или съвети на други хора. Те обича да се съобразяват единствено със себе си и това че обича да прави нещата самостоятелно му помага да се опознае още по-добре. Ако за някой друг пътуването сам в колата може да е скучно и отегчително, то за Стрелеца това е време за презареждане.

5-те основни причини да обичаш Стрелец

Те са деца на света, щастливи са с паспорт и раница – какво друго да им трябва?

Умът им е безкраен лабиринт; обичат да опознаете себе си.

Роден лидер, никога не се притеснява какво мислят хората. Идеи им уникални.

Имат творческа визия, с която са наясно и оценявате музеите, книгите и културата и са на ти с най-новите събития в света на изкуствата.

Те са честни. Хората им вярват, уважават ги и никога не се оплитат в мрежа от клюки или лъжи.