Седмичен хороскоп за 8-14 октомври

Овен

Телец

През тази седмица ще излязат на преден план много въпроси, свързани с личния ви живот. Вероятно ще се наложи да направите някои преоценки. Възможно е да видите свои дългогодишни приятели в друга светлина и да откриете, че вече са малко нещата, които ви свързват. Не оставайте с лоши чувства. Важното е как вие ще продължите по пътя напред

Близнаци 

Това е седмица, в която е добре да се погрижите за здравето си. Намерете време да профилактичен преглед. Ако имате конкретни оплаквания, ги споделете с вашия лекар и направете препоръчаните изследвания. Може да се окаже, че всичко е наред и какво по-хубаво от това да се уверите сами, благодарение на изследванията. В края на седмицата ви очаква приятно романтично преживяване.

Рак

Седмицата ще подложи на изпитание силите и нервите ви. Паниката е лош съветник и единственото нещо, което може да ви провали. Представяйте си, че нямате срокове за спазване и има голяма вероятност да приключите с работата си предсрочно. В личен план не притискайте партньора си с прекалени изисквания.

Лъв

Тази седмица ще ви поднесе прекалено разнообразни събития. Откажете се от идеята да приключите с всичко навреме. Просто няма да е възможно. Опитайте се да делегирате отговорности, така ще улесните значително живота си. В личен план си подарете време само за вас и партньора ви през почивните дни.

Дева

Тази седмица е подходящо време за дейности, свързани с вашето самоусъвършенстване. Проучете възможностите за курсовете, които представляват интерес за вас. Може да запишете и нещо, което до момента не сте изучавали. Никога не се знае какво може да ни поднесе животът и кое умение или знание ще ни бъдат от полза. Със сигурност всяко нова информация разширява светогледа ни и ни прави по-съдържателни като личности. В личен план не е време за промени. Не забравяйте, че насила хубост не става.

Везни

Тази седмица потърсете експертно мнение по въпрос, който трябва да решите, но не е от вашата компетентност. Това не означава, че трябва да се съобразите 100% с това мнение, но със сигурност ще ви помогне да се ориентирате по-добре в ситуацията. В здравословно отношение наблегнете на прясната храна, за да поддържате организма си в тонус. Не пренебрегвайте билковите чайове. В личен план обмисляйте добре всяка стъпка и избягвайте конфликтите.

Скорпион

Тази седмица е добре да спазвате баланса между плюсовете и минусите във връзката ви. Не всичко е черно или бяло и не бъдете склонни към преувеличения. Съществува риск да се фокусирате прекалено върху отрицателните черти на партньора ви, а той със сигурност няма само такива. В работата имате нужда от повече концентрация. Рискувате да пропуснете важен момент. По-голямата ви отдаденост в офиса сега може да ви отдалечи от притеснението за отношенията с партньора ви.

Стрелец

Тази седмица намерете време, за да преосмислите начина си на живот. Помислете кога може да тренирате в зимния сезон. Освен това е добре да си подарявате и повече моменти, свързани с изкуството. От кога не сте били на кино? А коя беше последната книга, която прочетохте? За почивните дни ще имате показа за парти. Ако не се чувствате в добра физическа форма – най-добре откажете.

Козирог

Тази седмица наблегнете на отношенията у дома. Вероятно ще се наложи да отделяте повече време на близките си. Отношенията ви с децата няма да пострадат, ако прекарвате повече време заедно. Разкажете им някоя случка от вашето детство, за да скъсите дистанцията. Ако самите вие си припомните вашите щуротии ще видите, че нещата не са чак толкова зле.

Водолей

Тази седмица ще се наложи да работите за двама. Това няма да продължи вечно, но ще ви умори достатъчно. Поуката от всичко ще бъде да не отлагате важните неща, а и не толкова важните, за следващ ден или седмица. В личен план ще имате подкрепа от страна на партньора ви, така че не забравяйте да благодарите. В един от почивните дни намерете време само за вас двамата.

Риби

Тази седмица през главата ви ще преминат бури от мисли. Важното е да вземете предвид цялата навалица и да не взимате решение само, когато е слънчево или дъждовно в душата ви. Ако нещо ви терзае бъдете откровени с партньора ви, но се постарайте да не давате оценки и не бъдете прекалено крайни в преценките си. В цялата натовареност има риск да подцените здравето си. Подарявайте си моменти на щастие и на почивка, за да не се разболеете.

Източник: iwoman.bg