Седмичен любовен хороскоп за 29 октомври – 2 ноември

Избягвайте да говорите с партньора си за кариерни въпроси през тези дни.

Това само ще утежни взаимоотношенията ви. В четвъртък е много вероятно да обсъдите с половинката важни финансови въпроси.

Телец

Средата на седмицата ще се окаже приятна за вас и половинката ви, когато ще имате възможността да се радвате на финансов тласък. Овен това, любимият човек може да сподели и новина свързана с кариерата, която допълнително ще ви зарадва.

Близнаци

Ако взаимоотношенията с половинката ви не са вървели през тези дни, тази седмица ще забележите значително подобрение. Очакват ви хармония и щастие. За тези от вас, които се намират в неангажираща любовна връзка, има шанс тя да прерасне в нещо повече.

Рак

В началото на седмицата внимавайте в комуникацията с партньора. Възможно е думите ви да наранят много повече, отколкото предполагате. В случай, че все още не сте открили своята сродна душа, има шанс на неочаквано за вас място това да се случи.

Лъв

Вселената е готова да ви възнагради с любов. Ако вече имате половинка до себе си, комуникацията между вас значително ще се подобри.

Дева

Възможно е да възникнат някакви пререкания, свързани с пари. За щастие, ваш роднина или близък ще бъде медиатор в създалата се ситуация. Не прибързвайте с решенията и се опитайте да водите нормална комуникация с любимия човек.

Везни

След сряда звездната карта показва, че има шанс да срещнете нова възможност в любовта – дали нов човек, или ще преоткриете някои качества в сегашния си партньор, никой не знае. Изобщо предстои ви е една положителна и приятна седмица в любовен план.

Скорпион

Не допускайте роднини да се намесват във връзката ви и да се опитват да я осуетят. След сряда, ако се намирате във връзка, ще се почувствате много по-ценени от любимия човек.

Стрелец

Венера ще ви окаже своята мощна подкрепа и вие не само ще се чувствате, но и ще бъдете по-харесвани и ухажвани. Това ще продължи до края на седмицата, затова извлечете максимума от този период.

Козирог

Звездите ще окажат силно влияние върху любовния живот на обвързаните Козирози, които през тези дни ще искат да запазят любимия човек само за себе си. Вместо партита или други социални събития, вие ще предпочетете да останете насаме и да се отдадете на романтика.

Водолей

Ще усетите половинката си като нещо повече от партньор. В негово лице ще видите приятел, а това ще ви накара да се чувствате изключително добре във връзката си. Ако сте самотни в любовта, има голяма вероятност с ваш приятел да се получи нещо наистина красиво.

Риби

За Рибите предстои един сравнително спокоен край на месеца в любовен план. Някои прекъснаха стари връзки, за други нещата се задълбочиха. Новият месец започва положително в любовта и със сигурност ще го усетите.

Източник: iwoman.bg