С какво да носим сините дънки през есента? /Снимки/

В продължение на много години, сините дънки са считани за класиката на всекидневния стил на съвременните жени.

Модните гурута препоръчват да не се преследват тенденциите, а да избирате за себе си модела, който идеално ще се впише на фигурата ви. Този сезон е доста лесен за изпълнение, като се има предвид, че най-разнообразните стилове на това облекло са изчистени – слим модели, разкъсани крачоли, широки панталони с висока талия.

Много момичета в гардероба имат най-малко един чифт хубави сини дънки. И те ще бъдат достатъчни, ако сте в състояние да направи модерни снимки с тях. Предлагаме Ви няколко идеи за модерни комбинации със сини дънки за есенния период на годината.

СПОРТЕН ВИД СЪС СИНИ ДЪНКИ

Тук панталоните често се допълват от неща като широки блузи, тениски и овърсайз ризи. Подходящи са за съчетание с меки суичъри. За обувки са подходящи бели обувки, цветни маратонки или обувки. Много удобно и бързо. А най-приятното е, че в такива дрехи можете да се насладите на активен живот и в същото време да се чувствате уверени.

Като аксесоари в тази визия е по-добре да използвате модерни раници, колани за талията, бейзболни шапки и плетени шапки.

ГРАДСКИ СТИЛ СЪС СИНИ ДЪНКИ

За визии в случаен стил са създадени много оригинални комбинации. Много е популярно през есента да носят сини дънкови панталони с жилетки, плетени пуловери, кожени якета, меки якета, топли палта със средна дължина. В този пример черните ботуши до глезените са голямо допълнение.

Модерно е да ги носите в топло есенно време и с риза или блуза с бял цвят, тогава си заслужава да добавите обувки със ток към аутгита. Блузата трябва да бъде прибрана.

От аксесоарите има подходящи шапки, чанти с малък размер с раменна каишка, традиционни големи чанти.

Струва си да се отбележи, че сините дамски дънки в есенния сезон обикновено се комбинират с други дрехи с не много привлекателни тонове. Най-добре е горната част да е черна, сива, бяла или бежова. Обувките също трябва да бъдат неутрални – черни или бели. Чантите обикновено се избират така, че да съответстват на дрехите или обувките. Тези опции ще ви послужат като база за всеки ден, като постоянно подчертавате вашия безупречен вкус и добър стил.