5 тесни пространства, в които задължително трябва да сте го правили

Оказа се, че огромна част от хората са го правили в кола. Точно затова открихме още няколко тесни пространства, които може би ще се вдъхновиш да осветиш.

1. Кола

Това секси местенце съчетава спонтанността с успокояващо усамотение, благодарение на ключалките.

Съвет: пропуснете задната седалка и вместо това плъзнете предната назад, така че да си осигурите максимум пространство и комфорт. Ако колата е с кожен салон пък, предварително покрийте седалката с одеяло, за да не ви залепва кожата.

2. Палатка

Да правиш секс в палатка е най-близкото преживяване до секса на открито, при което няма риск комарите да ви направят на решето.

Съвет: ако в близост до вашата палатка си имате съседи, се налага да бъдете дискретни. Затова спри звука на стоновете си. И не се притеснявай, мълчаливият секс може да бъде суперчувствен.

3. Пробна

Само се замисли за гледката, която ще ти се открие пред грамадното огледало.

Съвет: моловете са най-подходящи за целта, защото можете да изберете по-малко посещаван голям магазин и да не направите чакалня пред съблекалнята.

4. Асансьор

„Качваш се нагоре?“ О, да-а-а! Ще ти се случи стига да проявиш достатъчно смелост и да изпробваш това скандално местенце за секс.

Съвет: действайте в по-стар асансьор, който се движи по-бавно или такъв, който се ползва рядко. Така ще имате повече време преди някой да ви се стече на „помощ“, след като натиснете стоп бутона.

5. Душ

Защото понякога рецептата за страхотен секс се съдържа в точно три думи: Просто добави вода.

Съвет: ако си мислиш, че може да се „изсушиш“ във водата, дръж лубрикант на силиконова основа наблизо, за да ти е под ръка или просто се мръдни малко напред, така че водата да се стича по гърба на твоя човек, а не директно върху интимните ти зони. Получаваш бонус стимулация, ако в банята има огледало, което да отразява мокрия див екшън.

Източник: cosmopolitan.bg