Рецепта за сок, който лекува болки в ставите и подагра без мехлеми и хапчета

Много хора, особено по-възрастните, не говорят за подаграта и артрита, защото са усетили тези болести на собствените си стави. Но в същото време малко хора смятат, че това е причинено от метаболитно разстройство, в резултат на което солите на пикочната киселина се натрупват в ставите.

Подаграта е доста рядко заболяване, което засяга предимно мъже, докато артритът няма да изненада никого.

Juice Therapy

Рецептата за сок, която ще намерите по-долу, помага за премахване на причиняваната от артрита пикочна киселина от ставите. Тази напитка ефективно намалява възпалението на ставите и премахва всички вредни токсини от тялото. Ако страдате и от артрит, опитайте тази естествена рецепта. След отстраняване на пикочната киселина, можете бързо да се отървете от болката и възпалението в ставите.

Как да си направим сока

За да приготвите сока, се нуждаете от средно големи краставици, корен от джинджифил 2,5 см, едно парче лимон и две стъбла от целина. Всички съставки трябва да бъдат измити, и краставиците и целина, в допълнение, нарязани на филийки. Сокът трябва да се приготви в блендер с висока скорост за няколко минути.

Трябва да го пиете два пъти на ден, докато подобрението стане осезаемо. Ако започнете да чувствате лека болка в ставите, това е знак, че сокът е започнал да действа, така че трябва да продължите да го пиете.

Ползите от сок

Тази натурална напитка има много ползи за здравето. Има много алкализиращи свойства и се препоръчва за понижаване на телесната температура. Сокът от краставици помага за премахването на кристалите на пикочната киселина от ставите, а джинджифила и целина, поради наличието на антиоксиданти в тях, които се отличават с противовъзпалителни свойства, са изключително ефективни за намаляване на възпалението.