Работата на мечтите съществува: луксозен малдивски курорт наема книжар

Спокойният и успокояващ звук на океанските вълни, дървета, които изглеждат като докосващи небето и самотата, която отлично се отличава от бръмчещия градски живот – ако всички тези неща са идеалното място за четене за вас, тогава трябва да ви споделим нещо – това определено ще отговори на вашите критерии.

Първо бяхме невярващи, след като видяхме че това място е истинско. Но след по-нататъшна проверка, бързо научихме, че това място не е шега!

Почти всички от нас получат спам имейли, в които се твърди, че сме спечелили огромно количество наградни фондове, дял в имоти и т.н. Така че, ако получите такъв вид поща във входящата си поща, шансовете са да го смятате за спам, тъй като звучи прекалено добре, за да е истина. Но преди да натиснете бутона за изтриване, нека обясним как тази оферта за работа е също толкова легитимна, колкото и офисната позиция.

Малдивите, известен ваканционен остров сред индийския океан, търсят “книжен червей”, който да поеме тази работа в един от своите 5-звездни курорти, еко-курорт Сонева Фуши. Филип Блекуел е човекът, който е извадил това неустоимо работно предложение за позицията на книжар.

Работата, изисква кандидатът да подпише тримесечен договор, включващ задачи като хостване на уроци по творческо писане за гости, забавление на деца с разкази и писане за ангажиращ блог въз основа на неговия или нейния опит.

Има много възможности за тези, които обичат да четат в известни ваканционни курорти. Посещавайки се от известно семейство книжарници и имащо над 250 книжари, които доставяли книги за най-добрите курорти, круизни кораби и дивечови резервати по целия свят, Блекуел искал да заложи своите залози на този известен курорт в Малдивите.

Това е мечтана работа за много хора. Вилите на този морски курорт са с наем на ден достигащ до $ 26,000. Но тази работа ще ви даде право да се наслаждавате напълно безплатно. Блекуел дойде с тази идея да отвори книжарница в курорта, след като самият той откри липсата на добри възможности за четене по време на почивката си.

Курортът често се посещава от кралското семейство на Англия и популярни холивудски звезди. Това ви дава още една причина да кандидатствате за тази мечтана работа: да четете рамо до рамо с популярни икони! Списъкът е публикуван за първи път на уебсайта на Книгата на британската индустрия BookBrunch. По-добре да побързате, преди някой друг да поеме работата!

Можете да кандидатствате за тази свободна длъжност тук или да изпратите своята автобиография на [email protected]

Ще има добра комбинация от книги, които ще бъдат достъпни като известни местни истории, истории за морския живот и известна литература, интересна за богатите гости.

Продажбата на качествени книги на богатите хора ще ги накара да започнат да се наслаждават на скромното очарование на една добра книга. Това е тенденция за луксозни круизни кораби и хотели от висок клас. Всеки може да чете нещо на устройствотоси, но само някои претенциозни личности могат да си позволят стена, пълна с първите издания.