Подробен годишен хороскоп – Телец 2019

Януари ще е успешен месец за всички отношения за представители на знака Телец.

Най-силни ще сте в служебно положение. Сега може да поставяте условия, най-вече при постъпването на нова работа. Там ви очакват изключителни перспективи и сериозни шансове за повишаването на доходите ви. В личния живот ще имате пълно разбирателство от страна на половинката ви. Някои от представителите на знака ги очаква добра новина за попълнение в семейството.

Февруари ще изисква повече усилия от ваша страна.

Сега е време да проявите инициатива и напористост. След успеха ви през януари ще се наложи да покажете, че сте способни да продължите започнатото. В средата на месеца може да почувствате нервно напрежение. Опитайте се да си осигурите повече сън, а някой от уикендите разпуснете на приятно място. Водните процедури ще ви разтоварят психически.

През март напрежението ще расте.

Възможно е забавяне на важен проект, който да постави в опасност финансовата ви стабилност. С повече спокойствие и далновидност ще се справите с проблема. Онези от вас, които са родители ще трябва да проявят повече търпение към децата си, особено ако са в пубертета. Не забравяйте какви сте били на тяхната възраст. С настойчивост и приятелски разговор се постига повече, отколкото с наказания и прекалено строгост. Помнете, че тайната на всеки успех е в спазването на баланса. Ако ви предстои пътуване проверете внимателно всички документи , които ще са ви нужни.

Подробен годишен хороскоп – Близнаци 2019

Април ще внесе свежа струя в живота ви.

Финансовото ви състояние е стабилно, но ще имате възможност да увеличите приходите с допълнителна дейност. Това ще ви даде възможност в осъществите ваши скъпи мечти. През този период всички процедури свързани с подобряване на външния вид ще имат добър и продължителен резултат.

През май не се колебайте да си позволите кратка почивка преди началото на лятото.

Тогава ще имате нужда от повече енергия, така че не е нужно да влагате прекалено много усилия. Ето защо помислете къде бихте могли да заминете със семейството.

Юни може да бъде месец на важна промяна в професионално отношение за някои от представителите на знака Телец.

Успехът ви ще се корени в качествената комуникация. Дори да имате различия в мнението с някои колеги се постарайте да запазите добри отношения с тях. Не се знае дали скоро няма да имате нужда от тяхната помощ. В личния живот не се очакват сътресения.

Юли е вашият месец за лятна почивка.

Ще се чувствате най-добре в голяма компания с много приятели. Изберете дестинация, която най-близко се доближава до природата. Самостоятелните представители на знака може да действат по-смело в търсенето на партньор.

Август ще ви предложи буря от емоции.

През първата част на месеца може да възникне семеен въпрос за решаване. Ще трябва да обърнете повече внимание на роднините си и да положите усилия за да запазите добрите отношения с тях. В края на месеца отделете повече време на децата. Прекарвайте няколко дни, посветени специално на тях.

Септември ще ви даде повече самочувствие, благодарение на професионалните ви заслуги.

Ще подобрите финансовото си положение, така че може да си подарите извънредно пътешествие. В здравословно отношение нищо няма да ви притеснява.

През октомври не се втурвайте да спасявате другите.

Имате достатъчно ваши отговорности. Не забравяйте, че често намесата в чужди дела, дори с най-добри намерения, не завършва добре за никого.

Ноември е чудесно време за самостоятелните представители на знака да проявяват повече активност в търсенето на партньор.

Посещавайте повече събития, свързани с вашите интереси. Не отказвайте срещи, флиртувайте на воля.

Последният месец на годината – декември може да ви завари уморени. В семейството са възможни разногласия.

Направете така, че всеки да има частица от това, което иска – пълно щастие няма. По-смелите ще се решат да направят предложение за брак на любимия си човек.

През 2019 година Меркурий ще е ретрограден три пъти:

от 5 до 28 март;

от 8 юли до 1 август;

от 31 октомври до 20 ноември.

През това време не е препоръчително започването на нови проекти, закупуването на всичко, свързано с информация, както и средства за придвижване.

Източник: Actualno.com