Митко “София ден и нощ” се натиска с фолк певица в столичен клуб

Младата надежда на фолка Джулия и Кристиан Кирилов, по-известен като Митко от „София ден и нощ“, са новата светска двойка.

Мускулестият актьор я придружи на последното й участие в столичен клуб и демонстрираха близостта си на едно от скритите ВИП сепарета.

Без да се чувстват неудобно от посетителите в клуба, двамата се награбиха и мляскаха преди Джулия да се качи на сцената на клуба и да запее хитовете си.

Това малко обърка медиите и любопитните фенове, които не могат да схванат с кого всъщност си ляга пайнерката. Само преди няколко седмици гръмна новината, че Джулия е новата любовница на Коко Динев. Преди това пък слухове я свързваха с нейния музикален продуцент Николай Пашев, че дори и с боса на димитровградската фирма инж. Митко Димитров.

Припомняме, че до този момент талантливата певица е признавала само за връзката си със своя колега Фики. Той обаче подходи много грубо към нея като й изневери многократно, след което я заряза по брутален начин.

Сега Джулия е намерила любовта в лицето на Кристиан и обмисля да го снима в някой от следващите си клипове. Той има опит вече в снимки на фолкклипове на нейни колежки, сред които Цветелина Янева, Теди Александрова и Татяна.