Подробен годишен хороскоп – Овен 2019

Новата година ще ви завари в романтично настроение. Онези от вас, които все още са сами, ще имат шанса да срещнат любовта на живота си през януари. Оглеждайте се по-внимателно в хората около вас.

Вероятно някъде съвсем близо до вас е човекът, когото търсите. В работата ще имате късмет, но той няма да продължава дълго и в края на януари ще се наложи да поработите здраво, за да докажете, че заслужавате това, което получавате.

Февруари е месец, в който ще имате своите шансове за подобряване на материалното ви положение. Особен успех ще имат представителите на знака, които работят в сферата на технологиите.

Март е добър месец за вас за професионално развитие.

Ако искате нещо повече за себе си, ще трябва да поемете инициатива или да покажете повече качества в работата си. Добре е да имате реалистична представа за възнаграждението, което искате. Съществува опасност реалността и очакванията ви да се разминават. През този месец бъдете внимателни с употребата на алкохол и лекарства.

Подробен годишен хороскоп – Телец 2019

Началото на април може да ви донесе разочарования в личен план.

Опитайте се да се отдалечите от негативните събития, които ви създават неприятни емоции. Използвайте времето за пътуване и запознанства с нови хора. През този месец комуникациите ще ви носят успех както в личен, така и в професионален план. Целият месец ще бъде едно бяло поле, върху което с размах ще можете да начертаете вашата бъдещи планове и мечти.

Месец май ще бъде сериозно предизвикателство през годината за представителите на знака Овен.

Ще имате своите препятствия, свързани с пътуване в чужбина и преговорите ви с чужденци. Събитията, които ще се случват, няма да се покриват с желаното от вас, а предложенията ви трудно ще бъдат приемани от началството. Имайте до себе си човек, чиито разумни съвети ще ви помогнат да се придържате към същинското положение на нещата. Краят на месеца ще ви възнагради с незабравими моменти, които ще се превърнат в красиви спомени, благодарение на вашата половинка.

През първия летен месец – юни, е добре да планирате вашата почивка.

Съвсем няма да е рано да си починете от напрежението, което сте има предишния месец. Изберете нова дестинация и различен начин за разтоварване от минали години.

Юли може да ви донесе така чаканата промяна.

Онези от вас, които искат да започнат нов бизнес, може да опитат силите си именно сега. Месецът е подходящ за предприемането на умерен риск.

Подробен годишен хороскоп – Близнаци 2019

През август финансовото състояние ще е стабилно.

Това е добър период за инвестиции, започването на ремонт или осъществяването на мащабни покупки.

Септември няма да остави надежда за продължаващо лято и веселие.

Очакват ви напрегнати дни, в които обстоятелствата ще зависят от останалите. Следете внимателно случващото се, но не влагайте прекалено много усилия, тъй като нещата няма да зависят от вас. Най-ценното ви качество през този месец ще бъде вашето търпение.

През октомври облаците ще се разсеят.

Ще се почувствате изпълнени с повече душевни и физически сили. Това не означава, че всичко ще се получава от само себе си, но със сигурност трудното е останало зад гърба ви. С много дисциплина и упоритост ще постигнете всяка една от целите си.

През ноември най-важното ще бъде вашето спокойствие.

Всяка прекалена емоция ще ви носи загуба на сили и тонус. Не се оставяйте на напразни надежди, както в професионално отношение, така и в личен план. В края на месеца може да си планирате кратка почивка. Избягвайте големи струпвания на хора и масови мероприятия. В личен план изберете компромиса пред спора.

Хубаво е още от първите дни на декември да се подготвите за предстоящите празници, най-вече в духовен план.

Загърбете обидите мислете за бъдещето с добро и Надежда представяйте си само най-доброто Което искате да ви се случи и то непременно ще се появи.

През 2019 година Меркурий ще е ретрограден три пъти:

  • от 5 до 28 март;
  • от 8 юли до 1 август;
  • от 31 октомври до 20 ноември.

През това време не е препоръчително започването на нови проекти, закупуването на всичко, свързано с информация, както и средства за придвижване.

Източник: iwoman.bg