„Мода за всеки“

Здравейте скъпи читатели,

Днес съм решила да Ви запозная с нашите приятели от „Мода за всеки“. Ще се спра на няколко продукта от техния магазин, които ми направиха впечатление и искам да споделя с Вас.

Като всяка жена първата категория, в която влезнах беше обувки :-). Най-голямо впечатление ми направиха два модела, в които се влюбих. Първите ме спечелиха с красивите и модерни цветове, които ще бъдат особено актуални през пролетта и лятото тази година. Модела се предлага в три цвята – оранжево, синьо и червено. Допълнание към цвета са екстравагантните декоративни камъчета.

Дамски обувки с декоративни камъчета.Следващите, които грабнаха погледа ми бяха елегантните, но с елемент на закачка дамски обувки на висок ток. Цветовата гама отново е в актуални и свежи цветове – оранжево, класическо черно и слънчево жълто, а токчето е разчупено и придава на модела раздвижен и екстравагантен вид. Обувките с отворени пръсти ще продължът фурора си от миналата година и спокойно можете да заложите на тях и този сезон.

Дамски обувки с екстравагантен токСлед като останах очарована от красивите модели на достъпни цени при обувките от „Мода за всеки“, преминах към категорята дрехи. Там в раздел тениски попаднах на модел, който всяко момиче трябва да притежава – изчистена блуза тип „прилеп“. Асиметричния модел с 7/8 ръкав се предлага в цели шест цвята – черно, бяло, тъмно и светло синьо, розово и зелено. Материалът, от който са създадени блузките е висококачествено трико, което ги прави удобни и в същото време елеганто изглеждащи.

Дамска блуза тип прилепНакрая, но не последна от фаворите ми е една уникална плетена туника. Отворения гръб е изключително секси. Цветът е тъмно бежов и дава въможност за съчетаване с блуза от долу, с клин или панталон, а може просто да я носите като рокля.

Плетена туника/рокляРазгледайте целия магазин на „Модерен свят“ и намерете най-подходящите за Вас дрехи, обувки и аксесоари. Поглезете се 😛