Грим за балната нощ: ИДЕИ и СЪВЕТИ

Рокля, грим и аксесоари за балаПолучаването на съвършено излъчване е също толкова важно, колкото и изборът на рокля. Разгледайте нашите най-добри идеи за абитуриентски грим и съвети за това как може да го постигнете !

Подготовката за балната нощ рядко е кратка, особено ако искате перфектния абитуриентски грим да подхожда както на роклятата Ви, така и на прическата, която сте избрали. Разберете как да направите абитуриентски грим, използвайки най-добрите идеи и съвети, които ще ви накарат да заблестите през толкова очакваната вечер.

Придобийте свеж, но все пак изискан външен вид чрез правилна техника на гримиране. Чрез нея вие определено ще изглеждате страхотно и гримът Ви ще остане дълготраен през цялата бална нощ.

Съвети за абитуриентския грим:

Не наблягайте изцяло върху цвета на роклята, която сте си избрали !

Опитвайки се да намерите грим, съответващ на цвета на роклята Ви е голямо изкушение, но трябва да имате предвид, че цветовете, които Ви подхождат най-добре, са правилният избор за грим. Имайте предвид това, дори и вече да сте закупили Вашата рокля – мечта.Розов грим

Грим за бала:

Намерете фокусната точка на вашия поглед.

Вие ще изглеждате най-добре, ако гримът е свеж и е фокусиран върху очите или устните Ви. Но никога и двете! Можете да изберете сочни устни или по-драматичен вид на очите си, но определено няма да имате успех, ако изберете и двете. Съществува и вероятност гримът Ви да се разтече.

Абитуриентски грим за лице:

Избери безупречен фон дьо тен/ пудра

Най- добрия трик за запазване на красиво и естествено лице в балната нощ е да използвате основа за грим, фон дьо тен (2 в 1 – фон дьо тен и пудра). Така ще осигурите перфектно покритие, което ще се запази за по-дълго време. Все пак не бива да прекалявате! Не бихте искали да приличате на кукла.

Не забравяйте да използвате само обезмаслени продукти, което е може би най-важният съвет за перфектен грим. Изберете водоустойчива спирала и очна линия, ако искате да запазите Вашия поглед свеж за цялата нощ.

Абитуриентски грим за очи:

Ако изберете цвета на устните да е по-смел, т.е. червен, то Вие ще изглеждата доста по-дръзки. Ако искате очите Ви да издават по-драматичен вид, както става с помощта на опушения грим, то цветът на устните Ви трябва да бъде с по-естествен нюанс, с добър блясък.

Независимо дали ще изберете опушен поглед в очите, използващи два или три нюанса на сенки за очи, които трябва се преливат, или ще наблегнете на по-дръзкият вид, трябва се уверете, че не използвате прекалено много руж на бузите: най-добрата опция е да нанесете малко, достатъчно, за да ги подчертаете.

Изпипване на абитуриентския грим:

Изпипване може да стане много важна част от гримирането за бала, дори и ако използвате правилните продукти. Уверете се, че комплектът за бързо гримиране, който се намира в чантата Ви, включва попивателна хартия, гланц или червило, малък лак за коса. Изпипването на абитуриентския грим се прави в случаите, когато желаете да изглеждате неустоимо, когато застанете пред камера.