Научете се да флиртувате правилно: 6 съвета

Езикът на тялото разказва какво мислят другите за нас.

Повечето от съобщенията се предават чрез изразяване на лицето, поза и жестове, а не вербално. Думите могат да бъдат измамни, но езикът на тялото, несъзнателен и безпристрастен, не лъже. Това е древен инстинктивен начин за общуване, според проучването на уебсайта за изучаване на езика на тялото.

Той предлага флиртуването да се случва и от двете страни, но понякога се изисква ръководство за четене на невербални сигнали от човек. 

Първи знак

Гледайте езика на тялото му, когато влезе в стаята. Ако мъжа влезе бавно, с уверени стъпки и прави поза, той отбелязва своята територия. С това той показва, че вие ​​сте негова собственост. Но това правило е подходящо само за определени мъже. Срамежливите млади хора в такава ситуация, напротив, изглеждат несигурни. В края на краищата, те се страхуват от провал.

Втори знак

Гледай мъжа, който седи до теб. Той остава ли уверен, спокоен? Лесно ли говори, шегува ли се? Това предполага, че той сечувства удобено и уютено с вас. Той е сто процента сигурен, че ще има контакт между вас. Ако общувате със срамежлив човек, признаците на съчувствие ще бъдат различни. Той ще се смути, ще се “спъне”, ще загуби нишката на разговора. 

Трети знак

Забележете как се заема пространството около вас. Мъжът седи ли до вас, за да не могат да се намесят други съперници? Поставя ли ключовете, цигарите или телефона до чантата ви? Това означава, че той вече възприема вашата територия като обичайна, той ви вижда заедно.

Четвърти знак

Погледни в очите му. Ако човек търси зрителен контакт и ви се усмихва, това означава, че той търси интимност. Важно е, че усмивката е искрена. В този случай това включва не само мускулите на устата и бузите, но и зоната около очите. Появяват се характерни бръчки. 

Пети знак

Забележете какви жестове той прави, докато говори с вас. Мъжа може да разроши или заглади косата, да разтрива брадичката си. Освен това той може да оправя дрехите си, да отърси от него несъществуващ прах. Някои поставят ръцете си на бедрата си, за да привлекат вниманието към областта на слабините, да изпънат раменете си. По този начин, мъжа подсъзнателно се стреми да ви заинтересува, той иска да изглежда по-привлекателен.

Шести знак 

Гледайте как мъжа се държи с вас, след като сте се приближили малко по-близо. Когато докосва косата ви или се наведе напред, за да прошепне нещо в ухото си, той проверява реакцията ви на физическа интимност. Ако в такава ситуация той показва нервност, неудобство, показва, че ситуацията е приятна за вас. Разбира се, само в случаите, когато мъжа иска. Когато сте добре запознати с такива сигнали, лесно можете да управлявате взаимоотношенията от момента, в който се срещнете. Вие лесно ще разберете какво всъщност желае събеседникът и ще бъде в състояние да отговорите правилно. В края на краищата езикът на тялото никога не лъже. Не позволявайте на емоциите да преодолеят ума ви, да контролират чувствата ви. Трудно е, но резултатът ще бъде феноменален!

На какво обръщате внимание при комуникацията с мъже?