Как държите мобилния си телефон?

Мобилният телефон е нещо, без което е трудно да си представим живота на съвременния човек. Знаете ли, че начинът, по който държите това устройство, може да разкаже много за характеристиките на вашата личност?

В края на краищата виждате, че правим много неща подсъзнателно. Искате ли да научите повече за себе си? Пробвайте просто.

Скролвате и въведете текст с палеца си, задръжте телефона в едната ръка

 Държите ли устройството в едната ръка, скролвайки новините и пишете съобщения с палеца си? Това демонстрира вашия оптимизъм и вътрешно желание за свобода. Дори в трудни ситуации такива хора успяват да поддържат позитивно отношение, което често им помага да се справят с проблемите. Ако държите телефона по този начин, вие сте професионалист във вашата област, уверен в собствените си способности и способен обективно да оценявате силата си. 

Но когато става въпрос за взаимоотношения, вероятно сте предпазливи. Идеята, че ще трябва да свържете живота си с един човек за дълго време и до известна степен зависи от вас, ви плаши. Ето защо сте толкова сериозни, когато избирате партньор и чакате, докато сте 100% уверени в вашите намерения.

Пишете с палеца си, дръжте телефона с двете си ръце

Мъдростта и практичността са основните характеристики на вашата личност. Вие сте сериозни за всяка задача, мислите за нея от всички страни, внимателно изгответе план, който след това методично следвате. Рядко правите грешки, защото винаги сте вътрешно подготвени за определени ситуации. Лицето, което държи телефона с двете си ръце, е много внимателно и затова забелязва подробности. Психолозите казват, че тези хора имат почти свръхестествени способности да разпознават емоциите на другите. Ето защо в романтична връзка първата среща е най-важната за тях – след само няколко часа комуникация те могат да определят дали връзката им ще има бъдеще. 

Дръжте телефона с две ръце, въвеждате текст и скролвате с два палеца 

Вие сте невероятно ефективен човек, който може да се справи буквално с всяка задача. Работата ви дава дълбоко чувство на удовлетворение. Вие винаги сте креативно настроен, което прави възможно установяването на уникални начини за решаване на проблемите. Хората в тази категория имат невероятна емоционална гъвкавост и са способни да се адаптират към почти всички условия. Където и да отидат, успехът идва по петите им, независимо от характеристиките на околната среда. Ето защо винаги ще бъдете поканени на партита и гала вечери, защото можете да създадете лека, приятна атмосфера на масата. Но любовта за вас е донякъде плашеща, защото тези чувства и събития, които не сте в състояние да контролирате – обичайният ви подход към решаването на проблемите не работи тук.

Как използвате смартфона си?