Натурална виагра за мъже и жени

Вероятно сте чували за много лекарства, използвани за еректилна дисфункция, като Виагра. Но наистина мисля, че ще ви шокираме, когато ви кажем, че тези лекарства не повишават либидото. 

ДА, имате това право – тези медикаменти са предназначени да увеличат притока на кръв през гениталните органи, но те не оказват влияние върху вашето желание да имате полов акт. Всъщност няма фармацевтични вещества, които да имат този ефект.

Сок от нар

Сокът от нар е страхотен! Полезен е за либидото ви и за еректилна дисфункция. Според експертите антиоксидантите, открити в сока от нар, ще ви помогнат да отстраните свободните радикали и токсините от тялото.

Кедрови ядки

Преди всичко, трябва да знаете, че кедровите ядки са натоварени със здравословни хранителни вещества и можете да ги добавите в различни ястия. Един от тях е сос песто. Знаете ли, че кедровите ядки съдържат големи количества цинк, който е известен, че оказва голямо влияние върху либидото? Според експертите това е една от редките съставки, които увеличават либидото не само при мъжете, но и при жените.

Диня

Динята съдържа големи количества ликопен, което е червен пигмент (намира се и в доматите). Това съединение ще ви помогне да увеличите либидото си и да увеличите кръвния поток през гениталните органи. Динята също е добра за хидратация, а е необходима добра хидратация за оптимално изпълнение на полов акт.

Черен шоколад

Умереното количество черен шоколад е идеално за поддържане здравето на сърдечно-съдовата система. И според експертите, оптималната функция на сърдечно-съдовата система е от решаващо значение за изпълнението на полов акт. Трябва също да знаете, че черният шоколад съдържа някои вещества, подобряващи настроението. 

Забележка: не консумирайте големи количества от него, защото е много богат на калории.