Тенденции и техологии при маникюра – Лято 2013

От неутрален цвят на ноктите към новите технологии, проверете какво е секси и модерно в лакирането на нокти за 2013 година. Независимо дали искате нещо тъмно и страстно или фънки стил, може да намерите нов любим цвят за ноктите си за новата година.Untitled

ТЕХНОЛОГИИ:

Френски маникюр/ или различен вариант на него

През 2012 г. видяхме разновидност на френския маникюр – с тъмни цветове вместо традиционната бяла гама. За новата година, се очаква френския маникюр да е с един нов, различен вариант. Страничния /вертикално разделяне/ френски маникюр ще бъде популярен тази година, както и светли нокти с поразително диагонал на върха, лунен акцент или други форми в контрастен нюанс.френски маникюр

Маникюр с магнитен лак

Магнитния цвят на ноктите ‘ удари’ сцената през 2012 г. и ще бъде актуален и през новата година. Можете да постигнете секси 3D изглед само с няколко стъпки. Просто трябва да лакирате своите нокти и след това да задържите магнита на всеки един нокът, докато лакът е все още мокър. Добавете топ лак и готово! – Лъскави, 3D нокти, от които всеки ще бъде впечатлен!Untitled2

Ombre нокти

Преливането на цветове по ноктите е новата омбре тенденция за това лято. То може да е от пръст на пръст или преливане на цветове в самия пръст.Untitled3

Сексапилни нокти

За излизане вечер, опитайте ултра блестящи лакове. Използвай всякакъв вид стикер, пайети. Възможни са всякакви варианти, опитай и ще се изненадаш!

 

ЛАКОВЕ ЗА НОКТИ:

Дълбоки и тъмни

Черният лак за нокти не е само за фенове на „Здрач” и тинейджърите. Тъмният лак за нокти обикновено е доста актуален за зимния сезон, но тази тенденция тази година ще продължи до пролетта. През Седмицата на модата в Ню Йорк, видяхме много тъмни нокти, което показва, че черният лак си остана класика и при това е много секси.

Ледени и леки

През 2013 година актуални нюанси ще бъдат металните тонове на люляк, ледено розово и блестящо жълт.

Зелен в три нюанса

Зелена гамаЗеленият ще бъде един от най-горещите цветове на годината в областта на модата. Актуални ще бъдат следните разновидности:

  • Изумруд – Познат още като смарагдов цвят.
  • Мента – Ако ви харесва бледите нюанси лак, но искате нещо малко по-различно, отколкото момичешки розово, мента може да бъде отговор за вас.
  • Акценти – Дръзки цветови комбинации ще бъдат на мода през цялата година. Една от тях ще бъде черни нотки, подчертани с блестящи зелени акценти.

През лятото на 2013 година актуални цветове ще бъдат и розовия, зеления, нежното жълто, сивия и оранжев (тип ‘манго’) цвят. Опитайте и ще останете поразене колко добре Ви пасват във Вашето ежедневие!