Модерни прически 2013

Независимо дали имате дълга или къса коса, трябва винаги да оформяте прическата си, която подхожда най-точно на вашата индивидуалност и стил. Подходящата прическа може да ви накара да изглеждате по-млади и по-уверени. През 2013 г. се наблюдава голямо разнообразие от прически, които Вие може да пробвате.

За тези от вас, които имат дълга коса, Вие сте късметлии, ако имате естествено права копринена коса като Paris Hilton или прекрасни къдрици като на Katy Perry. За тези от Вас, които не са „надарени” с този вид прически, за какво все пак служат машата за къдрене /ролките/ и пресата за изправяне? Чрез тях може да придадете и обем на тънката коса.

През 2013 година на мода ще бъдат най-вече прическите на етажи или тези с Омбре ефект.

Модели с прическа тип Омбре.Модерния Омбре ефект.Модерните прически 2013 се нуждаят от много повече стайлинг, когато става въпрос за дълга коса. Дълга коса винаги е на мода, въпреки това прическите продължават да се променят. За изтънчен външен вид, можете да опитате плитка на рибена кост, която изглежда много различно и оригинално. Опитайте се да експериментирате с нов външен вид, от хлабава опашка до добре завършена прическа. Всичко това изисква усилия, за да изглежда красиви, но нали точно това е което всички искаме.

Небрежна хлабава опашка или рибена кост.Определено Модерните прически 2013 за къса коса изглеждат по-шик и да са по-лесни за оформяне. Само защото имате къса коса, това не означава, че не трябва да полагате никакви грижи за оформянето и визията й! Вие също трябва да изберете точната прическа, която да подхожда на лицето Ви, тена Ви и изобщо визията Ви. За тези от вас, които за пръв път ще преминават от дълга към къса коса, една от модерните прически на 2013 г. е късо подстригана коса с бретон, с кичури, цветни и тънки, както и боб прическите. Такъв вид прическа избра наскоро и Ема Уотсън и можем да отбележим,че изглежда наистина зашеметяващо!

Секси къса прическа като Ема Уотсън.Боядисването на косата е една от последните тенденции, но цветове за подчертаване на косата, трябва да бъдат забавни и закачливи, смели като оранжеви, розови, лилави или червени акценти. Не се страхувайте да опитате нещо ново през тази година! Не забравяйте, новата прическа или цвят на косата може да промени напълно вашата личност, така че ако желаете да промените нещо от своята идентичност,то е време да експериментирате със своята коса и да получите нова, модерна прическа.

Ще останете приятно изненадани!!

Дано да сме Ви били полезни и не забравяйте: “Успехът принадлежи на смелите”!