Вдъхни живот на любимата си МЧР (малка черна рокля)

Прекрасното при малките черни рокли е това, че не привличат вниманието към себе си, а изглеждат по различен начин на всяка дама. Аксесоарите като бижута, шалове и обувки могат да помогнат на всеки тоалет, без изключение. Изберете аксесоари, които акцентират върху вашите любими места и по този начин ще се откроите от останалите.

Малка черна изчистена рокля

Източник: ivon.bg

Модни съвети

Разделете вашите малки черни рокли в две категории – такива, които имат своята фокусна точка, като например сложно деклоте, ръкави, мъниста и такива които са изчистени и прости. Роклите от първия вид се нуждаят от много малко аксесоари. През деня можете да добавите лек цветен мотив към стайлинга си, а през тъмната част на денонощието загадъчен блясък. Това е всичко, от което се нуждае този вид рокля.

Малка черна рокля с акцент и различни материи

Източник: ivon.bg

Обикновената черна рокля е като празно платно за какъвто и да е вид аксесоари. Изборът на голяма висяща огърлица за дълбоките V – образни деколтета и рокли без презрамки, подобрява външния вид и запазва фокуса върху вас повече, отколкото върху роклята, особено ако тя е основен елемент във вашия гардероб. Роклите без едно рамо са в страхотен тандем с дълги падащи обици и масивен пръстен. Този стил ще привлече всички погледи към вас.

Рокля с аксесоар огърлицаПри роклите с висока яка можете да добавите дълго колие. Една дълга огърлица наистина може да издължи тялото ви и да ви направи да изглеждате по-слаби и по-високи, което винаги е добре за една дама облечена в малка черна ролкя. Издокарайте се с добавянето на метален или цветен моденерен колан, който да акцентира върху талията ви.

Накрая, но не на последно място, ако ходите на работа с черна рокля, за да изглеждате професионално добавете цветно червило и цветно сако. Наистина е важно да изразявате контраст с вашата рокля, за да сте актуални за предстоящите сезони.

Рокля комбинирана със сако и червени обувкиМалката черна рокля е най – верния приятел на жената в света на модата. Както вече знаете, тя е подходяща за всякакви случаи – както за сватба, така и за работа. Номера е да знаете как да направите черните рокли, толкова разнообразни, колкото сте и вие.