Най-добрите идеи за маникюр за Нова година

Време е да помислите какъв да е маникюра ви за Новогодишните празници.

Статията представя не само интересни идеи, но и такива, които ще впечатлят всяко момиче. Благодарение на снимките, ще бъде лесно да изберете любимата си опция.

Опция 1. Тюркоаз

Отличен маникюр – нокти, лакирани в тюркоазен цвят. Освен това, ако желаете, можете да нарисувате красиво зайче и дърво, покрито със сняг. Този маникюр изглежда свеж.

Опция 2. Бордо

Красиви цветчета, подходящи за възрастни момичета. Единият пръст трябва да бъде подчертан – лакирайте го със сребърен лак. На червените нокти трябва да се направи снежинка, декорирайки я с малки камъни.

Опция 3. Блясък

На Нова година можете да си позволите много блясък, което ще изглежда луксозно. Сега тази версия на ноктите е доста популярна.

Опция 4. Щампи

Яркият маникюр е подходящ за млади момичета. На бял цвят на ноктите, трябва да нарисувате черна снежинка. На червен фон трябва да добавите интересни шаблони. На черна основа трябва да нарисувате елен. На четвъртия пръст черните сърца на червен фон ще изглеждат красиви.

Опция 5. Лазурен

Опция 6. Творчески

Много ярък и интересен вариант, който прилича на украсено коледно дърво от далеч.

Опцията 7. Френски

Любимия френски маникюр никога няма да излезе от мода. Той е доста популярен, освен това изглежда чист и нежен. Един нокът може да бъде лакиран напълно чрез комбиниране на бели и сини нюанси.

Опция 8. Червен френски

Ако искате дълги нокти, можете да опитате да направите правоъгълна форма. За да създадете маникюр за Нова година, можете да използвате метода на френския маникюр. Комбинацията от червени нюанси ще изглежда красива.

Опция 9. Зима

Красив маникюр в стил Нова година. Комбинацията от синьо, бяло, камъчета и снежинки изглежда много нежна.