Модерни цветове на косата през есен-зима 2018-2019

Модата диктува правилата не само за грим, дрехи, маникюр, аксесоари, но и за прически, подстригване и дори цвят на косата. 

През есенно-зимния сезон 2018-2019, както естествените нюанси, така и смелите и необичайни цветове ще бъдат на върха на популярността. Нека разгледаме по-подробно модните тенденции в оцветяването на косата на следващия сезон:

РУСА

Светлите топли нюанси не губятвнимание: златисто, медено. Отстъпете този сезон от твърде студени тонове в полза на меките и естествени нюанси. Можете да използвате методите на балахажа, разграждането, боядисването на кичури. Важно е косата да е блестяща, гладка и да няма ефект на жълтеникавост.

РОЗОВО РУСО

Както през летния сезон, така и през есента и през зимата, ще бъде популярна блондинката с ясно изразен розов отенък. В този случай, розовите нюанси могат да бъдат много различни: праскова, лилаво, ягода и т.н.

ТЪМНО РУСА

За да придадете на лицето свежест и младост, използвайте тъмните тонове на русия цвят като мед, карамел или пшеница. Изглежда много стилен балиаж на тъмна коса с карамелени нишки.

ЧЕРВЕНИ НЮАНСИ

Червените тонове с забележим бронзов оттенък изглеждат впечатляващи и луксозни. Ако сте собственик на светла кожа, не се колебайте да експериментирате с този цвят: ще подчертае красотата на лицето и ще подчертае очите. Основния тон ще бъде с червени или златисти нюанси.

ТЪМНА КОСА

Ако сте щастлив собственик на тъмни очи и кожа – слонова кост, обърнете внимание на тъмните нюанси с едва забележим отенък от череша. Той дава дълбочина на изображението и смелост и заема първо място при тъмнокосите млади дами този сезон. Не по-малко интересно ще изглежда на косата мека сянка на канела или по-студения – тъмен кестен. Много женствен и елегантен тон.