Меган Маркъл ще ражда вкъщи

През октомври стана известно, че Меган Маркъл и принц Хари очакват своето първо дете. Очаква се то да се появи на бял свят през пролетта на 2019 година.

Когато стана известно за бременността на херцогинята, в медиите се появиха слухове за преместването на съпрузите в Уиндзор. Новият им дом е много по-просторен, а на тях ще им трябва повече място за новото попълнение в семейството и спокойствие от странични погледи. Заедно с тях ще живее и Дория Радлан, майка на Меган.

Съвсем наскоро източници обаче съобщиха и че херцогинята планира да роди вкъщи. Ако Меган ражда в Уиндзор, то тя ще наруши една от традициите на монаршеското семейство, която се спазва от няколко десетилетия.

Принцеса Даяна е раждала в болницата„Сент Мери“, както и Кейт Мидълтън. Веднага след събитието те се появяваха пред очите на поданиците с новородените.

Kръстници на кралското бебе ще са холивудският актьор Джордж Клуни и съпругата му Амал. Двойките отдавана са приятели и често си общуват. Джордж и Амал бяха почетни гости на сватбата на Хари и Меган, а след официалната част новоизлюпените съпрузи им гостуваха в италианската вила на Клуни на езерото Комо.

Любовната история на Джорж и Амал Клуни – пълната версия

Източник: cosmopolitan.bg