Любовната история на Джорж и Амал Клуни – пълната версия

Една на пръв поглед сладникава любовна история, която се оказа сериозна.

Ако Джорж Клуни е бил вашия фаворит в листата със секси известни личности, вероятно сте били много разочаровани, когато сте разбрали за връзата му с Амал Аламудин /сега вече Клуни/.

Но как е започанало всичко? И как щастливата двойка се чувства сега? Ето няколко факта за любовната история на Джорж и Амал.

Юни 2013г.

Джорд и Амал се срещат за първи път на езерото Куомо, Италия, чрез общ приятел.

“Мислех се, че е красива и че е забавна и очевидно умна”, казва Джордж в интервю за Холивуд Репортер, преди да се пошегува, за Амал “сигурно си мислеше, че съм стар”.

Юли 2013 г.

Започнат да се срещат

Нещата са се развивили бавно за емблематичната двойка. Според Джордж той и Амал разговарят седмици след след първата им среща, преди да се срещнат отново лично. “Тя ми изпрати няколко снимки и си писахме, пращайки имейли, говорейки, най-вече за това, което ставаше в живота на другия”, каза Джордж за Холивуд репортер. “И в един момент стана ясно, че сме повече от приятели”.

Октомври 2013г.

Те отидват на първата си среща в Лондон

Джордж поканил Амал да се срещне с него в Лондон за първата им среща, където гледали запис на неговия филм “Monuments Men“. “Това беше добра първа среща,” разказва Джордж на репортера на Холивуд репортер. – Отидохме на вечеря. Амал каза: “Да отидем на това място.” Беше едно от онези места, които бяха невероятно шик. И когато излязохме, там имаше 50 папараци. Но тя се справи като шампион … Доста бързо, нещата ескалираха. “

Декември 2013г.

Двойката прекарва Коледа в Кабо Сан Лукас

След като прекарахме шест седмици в Лондон, “прекарахме заедно Коледа в Кабо Сан Лукас”, каза Джордж.

Февруари 2014 г.

Джордж и Амал бяха забелязани да се държат за ръце

Джордж и Амал бяха забелязани да държат ръцете си и да са публично интимни за прожекцията на “Monuments Men“, съобщи “People”. Оттам започнаха да циркулират слухове, че двойката може да би не е просто приятелска.

Февруари 2014

Те са на сафари в Кения

“Амал обича жирафите, това е любимото й животно.” Тя отиде на място, наречено “Жирафното имение”, където жирафите притискаха главите си през прозорците и даваха целувки” – разказва Джордж, докато разговаря за тяхното незабравимо пътуване пред  Холивуд репортер.

Очевидно, когато се върнали в Л.А., той показал на приятеля си актьор Бен Вайс снимка на Амал от пътуването и му казал: “Мисля, че ще я помоля да се омъжи за мен”.

Април 2014 г.

Джордж задал заветния въпрос

Джордж не й е предложил с скъп, грандиозне жест. Вместо това той задал въпроса на романтична вечеря. Според самия Джорд, докато отпивали шампанското, той казал на Амал че ще вземе запалка, за да запали свеща. Когато се върнал, вместо запалка извадил пръстен. Той направил “всички неща, които трябва да направите”, каза Джордж за Холивуд Репортер, включително романтична музика.

Май 2014 г .

Амал е забелязана да носи годежния пръстен

Амал е видяна с годежния си пръстен, който е с 7-каратов, смарагдово изрязан диамант, поставен в платина. Предполагаемата стойност е $ 750 000.

Септември 2014

Джордж и Амал се омъжват в Италия

Джордж и Амал сключват брак в луксозния курорт Aman Canal Grande във Венеция, Италия, съобщи InStyle. Сватбения им списък включвал Мат Деймън, Синди Крауфорд, Джон Красински и Емили Блънт.

Септември 2014

Решават, че децата са бъдещето

След като вдигат сватбата, Джордж и Амал са изненадани да открият, че искат деца. “Това никога не е било част от моята ДНК”, каза Джордж пред Холивуд Репортер. – Не планирахме. Никога не сме разговаряли за това, докато не се оженихме, което е смешно. Предполагахме, че не искаме деца.

Но след сватбата “ние просто почувствахме, че сме имали голям късмет и трябва да го споделяме” – казва Джордж.

Май 2015 г .

Джордж и Амал по червения килим заедно

Джордж и Амал двойка, която се появява на известния червен килим Met Gala. И за пръв път, присъстват на събитието ръка за ръка. Амал носеше червена рокля от Джон Галиано, докато Джордж беше с черен костюм Armani, съобщи E! News.

Февруари 2016g.

Двойката се включва в социалния активизъм

Като се има предвид, че Амал е адвокат за правата на човека, не би трябвало да е изненада, че двойката се включи активно в проблемите на социалната справедливост. Джордж и Амал започнаха да подкрепят фондациите през 2016 г., като започнаха да помогнат на бежанците чрез Международния спасителен комитет, съобщава The Guardian.

По-късно през годината те стартираха Фондация Клони за правосъдие. Оттогава насам фондацията си сътрудничи с Центъра за Южна Бедност (С.П.Л.) и УНИЦЕФ.

Февруари 2017

Те официално обявиха, че Амал е бременна

Новината за бременността на  Амал бе обявена небрежно по The Talk. Според E! News, Джордж е дал на домакина, Джули Чен, одобрение да обяви, че той и Амал очакват близнаци.

Джордж по-късно казал за Холивуд Репортер, че е Амал забременява без лечение за плодовитост, и двамата били шокирани от новината, че ще имат близнаци. “Докторът каза:” Е, има едно бебе. “И аз казах: “Супер” и после той добави,” Има и второ бебе.” А аз” Какво? “”- разказва Джордж. – “Седнахме там, гледайки дохументите, които ни дадоха, а аз продължавах да мисля, че има някаква грешка.”

Юни 2017г.

Близнаците се раждат
Близнаци на Джордж и Амал, Александър и Ела, са родени на 6 юни 2017 г. “Тази сутрин Амал и Джордж приветстваха Ела и Александър Клуни в живота си”, се каза в изявление на Джордж. “Ела, Александър и Амал са здрави, щастливи и добре.”

Септември 2017г.

Джордж е възхитен от Амал като родител
Откакто се превърнал в родител, Джордж се замислил за невероятната работа, която Амал прави като майка. “Всичко, което искат да правят, е да ядат, затова нямам какво да им дам с изключение на една бутилка с храна от време на време и те са щастливи от това, но предимно Амал се грижи за тях “, каза той пред Daily Mail. “И аз съм възхитен от жена ми, защото тя кърми и спи по около два часа, а любовта, която имат към нея, е гледка, която меко казано е красива”.

Май 2017

Джордж и Амал празнуват 57-ия му рожден ден

Само месец преди рождения ден на близнаците, двойката отбеляза 57-ия рожден ден на Джордж с вечеря в “Лаконда Верде” в Ню Йорк, съобщиха “People”.

Нямаме търпение да видим какви ще са бъдещите им години заедно!