Коя зодия е половинката ви?

Може да знаете с кои зодиакални знаци се разбирате (и кои да абсолютно  избягватена). Може да сте разработили трикове, с които да влизате под кожата на различни знаци.

Но знаете ли най-добрите техники за да докарате всеки знак доръба? Тук сме събрали ерогенните зони, които всеки знак от зодиака притежава. Изпробвайте ги и ги разтапопете.

Овен

Любовната игра за Овен: Овните имат слабост към главата, която може да бъде една от най-пренебрегваните части на тялото по време на секс. От това, да прокарате пръстите си през косата, леко да дръпнете или направете масаж на скалпа, като обръщате много внимание на главата на Овена, ще ги накарат да настръхнат.

Един трик, който можете да опитате: Започнете от душа в банята, леко прокарайте пръстите си през скалпа, като им помагате да си измият косата. Задръжте пръстите си. Отделете време на главата му и се бъдете сигурни, че ще ви върнат услугата.

Телец

Любовната игра за Телеца: Телеца изтръпва, когато докоснете врата и раменете му. Започнете с леки докосвания с пръсти и милувки в основата на главата като притискате шията. Преминете към целувки по шията и скоро ще докарате телеца до възбуда. 

Един трик, който трябва да опитате: Възможностите за случайни докосвания от този вид са безкрайни. Докато връзвате вратовръзката му вие може да погалите шията му. Ще бъдете изненадани от бързата му реакция. На брега на морето една любезна ръка върху шията на жената ще изпрати съобщение към мозъка й. 

Близнаци

Любовната игра за Близнаци: Близнаци действат с ръцете, от раменете до края на пръстите. Започнете бавно: Докоснете върховете на пръстите ви по дланта на Близнаците до края на ръката им. Не забравяйте лактите. Няколко чувствени целувки ще ги накарат да се разгорещят.

Един трик, който трябва да опитате: Ако не сте отделили вниманието на ръцете на партньора си – Близнак, сега е време да опитате. Опитайте леко да ги задържите за китките и да ги целувате, започвайки от раменете. Игнорирайте всяка друга област, докато те буквално не ви замолят да се продължите по-нататък. Това внимание към детайла ще превърне всеки нерв взривоопасен.

Рак

Любовната игра за Рак: Ракът също харесват вниманието към ръцете. С напредването на вечерта експериментирайте с различни точки на натиск. Изпробвайте с различни области на ръката, като внимателно докосвате пръстите си в дланта им, ще запалите интрига.

Един трик, който да опитате: Пръстите имат толкова много нервни окончания, че леко целунатите или засмукани пръсти могат да бъдат невероятно изживяване.Също така е важно да разберете, че ръцете не лъжат. Ако чувствате, че вашият партньор Рак се отдръпва, дори и от най-изтънченото докосване, може да ви убеди в това, че е време да спрете.

Лъв

Любовната игра за Лео. Гордите лъвове имат слабост към гърдите. Разбира се, гърдите може да изглеждат очевидни по отношение на любовната игра, но е важно да се съсредоточи върху цялата област на гръдния кош, включително подмишниците и гръдния кош. Всъщност, целуването около гръдния кош, до ключицата и избягването на очевидното може да бъде идеален начин да карате подлудите Лъва.

Един трик, който да опитате: Наистина се съсредоточете върху ребрата на Лъва. Прокарайте пръстите си около всяка кост и целунете пространството между ребрата. По-добре да направите това със завързани очи, тъй като контролирането може да направи Лъва див по най-добрия възможен начин.

Дева

Любовната игра за Дева: Дева е чувствителна когато докосвате корема. Това може да е уязвимо място за много хора, така че прекарването на време, като наистина се фокусирате върху областта на корема – галене, докосване, целуване – може да бъде уязвимото нещо за партньора.

Един трик, който да опитате: Пеперудени целувки – изпърхайте с мигли върху меката кожа на стомаха на Девата – може да бъде особено секси за тях. Чувствен масаж, който включва поставяне на много лосион в областта на корема също е добра идея. Облизването на сметана, сладолед или шоколад от стомаха на Девата също може да бъде невероятно възбуждащо.

Везни

Любовната игра за Везни: Везният имат слабост към долната част на гърба, така че извадете маслото за масаж и ги накарайте да полудеят, галейки това място с ръцете си, докато ги дразните с устните си.

Един трик, който да опитате: По време на секс, леко докосване на пръстите на краката и ноктите по долната част на гърба може да бъде невероятно възбуждащо. Не се страхувайте да играете с различните усещания. Например, натискането на леден куб на гърба им, дълга целувка по гръбната, им дава чувственото отношение, което те обичат.

Скорпион

Любовната игра за Скорпион:  Скорпион е луд по всичко, което включва бедрата. Дори да сложите ръцете си на бедрата му, докато сте облечени, може да бъде невероятно горещо усещане за него. Когато нощта се разгорещи, не забравяйте да обърнете внимание на тази област и ще ви върнат услугата.

Един трик, който да опитате: Скорпионът е привлечен към движенията на властта. Помислете за използването на маркер,с който да напишете името си на бедрата му, точно под линията на бельото им. Излизайки на публично място със този секси “етикет”, за който само вие двамата знаете, че може да накара Скорпион да подивее.

Стрелец

Любовната игра за Стрелец: Отново бедрата, Стрелеца обича всичко, от масажи до докосвания. Целувката по вътрешната и външната част на бедрата е подходяща, а масажът на бедрата на гърба, дубето с топли масла за масаж, може да кара Стрелец да полудее от страст.

Един трик, който да опитате: При душ, разтрийте чувствено бедрата на вашия Стрелец, като се концентрирате върху използването на възможно най-много сапун и лосион. Също така ваната е чудесно време да се обърнете внимание на тази област – направете го толкова дълго, колкото може да устои, дори, и ви помолят да се преместите в друга област.

Козирог

Любовната игра за Козирог: Краката са мястото, което кара Козирога да изтръпва. Козирогът никога няма да отхвърли масаж на краката; започнете нежно, като масажирате стъпалата му, докато гледате телевизия.

Един трик, който трябва да опитате: Поддържайте контакт с краката по време на горещите сцени. Козирозите искат да контролират, но в леглото, отдаването може да ги накара да не се почувстват толкова добре, затова поемането на водеща роля може да бъде чувствително и за двете страни.

Водолей

Любовната игра за Водолей: Глезените, Водолея обича всички неща, свързани с масаж на краката, и може да има нещо и с обувките. Вкарването на обувки в леглото може да бъде невероятно горещо, тъй като може да ви държи за обувки – само за токовете им – по време на любовната игра.

Един трик, който да опитате: Някои Водолеи обичат идеята за високи токчета. Вижте дали вашият Водолей харесва това, като му представите обувки, които никога няма да носите навън след това му кажете, че ще носите тези обувки само в спалнята и никъде дръгаде.

Риби

Любовната игра за Риби: Отново краката, Рибите никога няма да откажат масаж на краката. Правенето на някои натискания и откриването на различни точки е страхотно;  като например това да целувате или смучат пръстите им. Може да се изненадате колко много харесват това вашите Риби.

Един трик, който да опитате: Направете на вашата Рибка – без значение мъж или жена -педикюр.  Поемете инициатива, като избирате лак, ако планирате да го използвате, започнете с масаж на крака и напълно ги поглезете. Отделете си специално време за това – Рибите обичат, когато знаят че сте ангажиран само за тях.