Любовен уикенд хороскоп за 20-21 октомври

Овен

Може да се почувствате неудовлетворени от връзката си. Ще се окаже, че вие двамата имате много различни идеологии или ще възникне ситуация на спор. В тези моменти добрата комуникация е важна. Ако успеете да преодолеете споровете, ще имате един романтичен уикенд.

Телец

За тези от вас, които се намират в сериозна връзка и споделят финансите с партньора, ще има моменти, в които ще си проличат разногласията по отношение на това как се разпределят средствата. Ако са ви необходими средства за определена инвестиция, запазете добрия тон и споделете вашите идеи с любимия човек.

Близнаци

Ако имате любим човек до себе си, то той определено ще покаже колко е нетърпелив към вас. Вашата амбиция да успеете в кариерата ще отнеме повече от личното ви време и именно това няма да се хареса на половинката ви. Не се оставяйте да бъдете манипулирани.

Рак

За някои от представителите на зодията през последните дни е било доста интересно на работното място. Очакват ви хубави моменти, ако успеете да загърбите професионалните си тревоги поне за двата почивни дни.

Лъв

Любовта ще бъде като скалист терен за вас през този уикенд. Ако сте обвързани, нещо в отношенията с половинката ще ви накара да се почувствате уязвими. Някакви стари любовни рани ще напомнят за себе си или нещо незначително ще ви накара да изградите стена.

Дева

Напрежение в семейството ще наруши романтиката. Противоречията между вас и любимия човек изискват специално внимание. Ако успеете да ги разрешите, в неделя всичко ще се нареди.

Везни

Най-лошото нещо, което може да направите този уикенд, е да обсъждате любовния си живот с близки и приятели. Това ще даде повод за клюки по ваш адрес или ще получите нежелани съвети.

Скорпион

Докато вие ще искате да се насладите на романтиката през почивните дни, половинката ви ще се опита да разруши всичко. Направете комуникацията ясна. Ако няма как да прекарате почивните дни заедно, отдайте се на хоби.

Стрелец

Разногласия в любовта ще има и за обвързаните представители на зодия Стрелец. Те ще са от чисто битов характер и ще са свързани с финанси или някаква промяна в дома, като ремонтни дейности, обзавеждане.

Козирог

Някои от обвързаните представители на зодията ще се почувстват неудовлетворени от половинката си по отношение на нещо тайно, което ще им бъде споделено. Възможно е да не искате да запазите мълчание. Това ще подразни половинката ви и ще възникнат конфликти. Дали не е добре да уважите желанието на партньора?

Водолей

Направете всичко възможно да не се стига до големи конфликти, така че ако има нещо за изясняване –изяснете го. След събота вечерта нещата ще започнат да се нареждат в положителна посока.

Риби

Единственото, върху което ще имате желание да се съсредоточите, е любовният ви живот. За съжаление, това може да е за сметка на вашия професионален успех. Пред вас е дилемата работа или любов. Помислете внимателно и не действайте прибързано.

Източник: iwoman.bg