22 знака, че той кръшка

Все още ли търсите червило на яката му и се опитвате да уловите непознат парфюм? 

Може би е време да обърнем внимание на по-малко очевидните, но същите красноречиви индикатори за предателство при мъжете.

Едва ли някоя жена иска да бъде в подобна ситуация. Преминахте през огън и вода, създадохте прекрасно дете и изглежда, че нищо не може да хвърли сянка върху силния ви съюз, когато изведнъж започнете да подозирате, че вашият човек има друга. 

Може би той ще съобщи това след няколко седмици, а може би ще се скрие и ще живее в две семейства в продължение на много години. Възможно е обаче една жена да предскаже бъдещите лоши новини още в най-ранните етапи, преди новото й разочарование да доведе до бурен развод с разделянето на имуществото и споровете за задържането на детето.

Ето на какво трябва да обърне специално внимание.

# 1 . Промени в стила на облеклото.

# 2 . Изведнъж се влюбва в младежка музика. 

# 3 . Ризата му е намачкана, когато се връща от работа. 

# 4. Той има нова прическа.

# 5 . Той боядисва сивата си коса. 

# 6. Той твърде често ходи на разходки след вечеря.

# 7. Занимава със смартфона си, като дете с тамагочи, и винаги батерията му е заредена. 

# 8 . В речника му се появяват много нови думи.

# 9 . Наскоро си е купил слънчеви очила. Доста стилен модел от известна марка. Самият той не би взел такива. Ако това, разбира се, не е подарък.

# 10. Той стартира профил в Instagram. Разглежда снимки на орхидеи, природни пейзажи…

# 11 . Той често пише на някого през нощта. 

# 12 . Той отново пропуши. Може би, просто е нервен (въпреки че защо ли?). Или може би удобните паузи за цигара му позволяват да прекарва повече време извън вратите на апартамента, където никой не наднича в телефона му.

# 13. Той взема витамини.

 14.  Той купи кантар. И може би това не е страшно – освен ако, разбира се, не го е сложил до огледалото.

# 15 . Той внимателно избягва най-добрата ви приятелка. 

# 16.  Сега той е горд собственик на скъпо спортно облекло, супер тънко, абсолютно безполезно, но много стилно.

# 17.  Може би е добре запознат с новите колекции на женското облекло, макар че по-рано за жилетки, пуловери и блузи в главата му имаше едно наименование – “само яке”. 

# 18 . Внезапно се записа на пилатес, йога, кикбокс, или Бог знае какво друго, само за да се освободи още два часа на ден.

# 19. Той е добре ориентиран в онази част на града, в която никога не е бил преди. Поне така си си мислила.

# 20.  В джоба му се намират бисквитки за кучета. Ха – вие нямате куче…

# 21.  В продължение на много години, когато стажаше въпрос за срещи на випуска, той ходеше с негодувание, а изведнъж с нескрита радост иска да посети стари съученици в друг град.

# 22.  Подаръкът, който е купил за сестра си или майка си за годишнина, е неочаквано красив и дори луксозен. Изглежда специално гравиран. И ако неговите роднини са толкова шокирани, колкото си ти, приготви  се: може би всички тези подаръци са поздрави от новата му жена, която иска да заеме мястото ти и да угоди на бъдещата си тъща.