Кулагин разказва – инсулта на баба му, съдебните дела срещу съквартирантите и престоя му в къщата

“Баба ми е получила микроинсулт. Това се е случило, докато гледа един от епизодите на “ВИП Брадър” и отношението на съквартирантите към мен.

От няколко години тя е инвалид първа група, но видяното по телевизията я е разстроило ужасно и сега състоянието й не е добро. Възможно най-скоро ще пътувам, за да я видя. Тя и майка ми са хората, които най-много обичам…”

Това сподели пред “България Днес” маестрото на гримьорите Валентин Кулагин, който понеделник вечерта принудително бе отстранен от формата след зрителски вот.

Артистичният Кулагин е категоричен, че обмисля да стартира дела срещу част от участниците в проекта, както и срещу всички медии, тиражирали откровени измислици по негов адрес.

“Трябват ми няколко дни да се възстановя физически от преживяното. Без храна мога да издържа, но без сън бях на ръба на силите си, умората ми натежа. Освен това целият съм в травми – крака, ръце, ухото ми, лицето ми… Психиката ми е желязна, а и не мога да се пречупя от слабохарактерни личности, каквито бяха всички до един в къщата. Превъзхождам ги интелектуално, а и в човешки план. През живота си съм виждал какви ли не хора, но такива зверове – никога! Обикновените минувачи по улиците са в пъти по-качествени в морално отношение от всички т.нар. “випове”, допълни гримьорът.

Целия разказ прочетете ТУК!