Точки, точки и пак точки – модерни идеи за маникюр с точки

Понастоящем на модните подиуми царува изеята за романтиката – рокли  украшения, кукленски визии. Грижа и маникюр на момичета за такива дрехи трябва да бъдат подходящи. 

Ето защо маникюрът на точки се е превърнал в модерен. Този сезон изглежда светъл и изразителен, като контрастиращ лак за нокти, взет като основа за неговото внедряване.

Най-популярните примери за маникюр тип “точки” се основават на два противоположни нюанса – могат да бъдат синьо и бяло, бежово и черно и т.н. На основата с пъстър пигмент точките са най-често оцветени в бял лак. Това е най-лесният начин да направите очарователен и женствен модел.

Но креативните маникюристи не спират само с такива скромни идеи и предлагат на момичетата да добавят забавен печат с някои по-бляскави модели – например рисунки на цветя, анимационни герои и др.

В някои случаи дизайнът на ноктите използва повече от три нюанса, след това точките може да бъде в няколко цвята. Много е нежен варианта, когато цветните точки се поставят върху бяла основа.

Маникюр с точки е сам по себе си мотивиран и смел, позволен е само в ежедневието, но не и в бизнеса. Но можете да й дадете луксозни и елегантни бележки, ако добавите блясък към изкуството на ноктите, кристали или блестящи ивици фолио.

В топлия сезон маникюрът на точки е направен от устойчиви покрития от много привлекателни сочни нюанси. В тях можете да видите жълти, оранжеви, светлосини, сини, розови тонове.

Но през есента и зимата има по-фини и задържани видове маникюр с точки. Обикновено има точки на прозрачен фон с тъмни лакове, дантели или деликатни шарки. Възможно е също така да нарисувате деликатни кръгове на бледо розово.

В навечерието на празниците можете да замените обичайния лак с лъскавите топки.

Когато трябва да излезете с много стилен и уникален дизайн, а след това в един маникюр да комбинирате точки и геометрични модели, някой идеи се оказват наистина оригинално решение.

Ако се извършва класически маникюр с точки, точките обикновено се прави на отделни пръсти, докато на останалите покритието остава монотонно. Така че моделът изглежда по-хармоничен, отколкото с точки на всички нокти.