10 хипнотизиращи дестинации за вашия списък с пътувания през 2018

Искрено ви пожелаваме да успеете да посетите всяка от тях!

1. Нормандия, Франция

С Tour de France през 2018, излизащ от великолепния Мон Сен Мишел, тази област ще бъде по-привлекателна от всякога! Не е нужно да споменаваме красивата природа и старата световна архитектура на този космически остров.

2. Фарьорски острови, Дания

Този удивителен датски архипелаг е естествен район на чудесата, който ще ви накара да се чувствате живи повече от всякога.

3. Пуерта Принцеса, Филипините

Красиви  и безкрайни плажове, без описание.

 Достатъчно!

4. Хавана, Куба

След като американското ембарго се вдигна преди няколко години, Куба има потенциала да се превърне в една от най-горещите дестинации за 2018 година.

5. Вилнюс, Литва

Когато търсите перфектно бягство, знаем, че една страна като Литва е идеалния шанс за това. С цялата невероятна архитектура, красиви плажове, зашеметяващи гори и вкусна храна тази страна не заслужава да бъде толкова подценявана.

6. Сицилия, Италия

Благодарение на средиземноморската приказка и спокойна атмосфера Сицилия определено е първокласно място за почивка.

7. Бавария, Германия

Бавария е един от най-впечатляващите исторически райони в Европа, която ще ви зашемети с красиви планини и приказни замъци.

8. Света Елена

Този отдалечен остров е идеален за тези, които искат да се изолират от съвременния свят. Не е случайно, че Наполеон Бонапарт е бил заточен тук.

9. Гуам

Класически тропически рай!

10. Абу Даби, ОАЕ

Абу Даби е чудесна комбинация от приключения и лукс. Тук можете да намерите място за почивка от висок клас, смесено с история и градски пейзаж.