Кой бутон бихте натиснали, за да направите положителна промяна в живота си

Не случайно ние се заобикаляме с определени цветове на дрехи, интериор и т.н.

Цветовете, които избираме, се отнасят пряко към нашето състояние на ума. В тази сфера на фикологията са проведени много изследвания, а “цветният тест Lüscher” е чудесен начин да откриете настроението, намеренията и състоянието на човека.

Каним ви да направите опростен цветен тест, за да разберете как точно трябва да станете още по-щастлив, отколкото сте сега.

Всичко, което трябва да направите, за да приключите този тест, е да изберете бутона, който ще натиснете, за да направите положителен ход в живота си. Кой цветен бутон би бил натиснал?

Червен

Ако изберете червения цвят, това означава, че сте човек, готов и нетърпелив да даде много неща на този свят. Това означава, че искате да сте чути, забелязани и признати. Искате да постигнете най-доброто във всеки аспект от живота (на работното място и в личния си живот), като станете най-добрият служител, партньор и т.н.

Жълт

Вашето отношение към живота е доста оптимистично, уверено и положително. Поемането на рискове е нещо, от което не се страхувате, но в същото време успявате да останете разумни и рационални. Вие сте наясно с вашите възможности и сте готови да ги използвате в най-голяма степен.

Оранжев

Вие сте този, който може да се радва на малките успехи. Най-добрата Ви мотивация е разбирането, че големите неща започват с малки стъпки. Ето защо винаги се съсредоточавате върху детайлите и не пропускайте възможността да ги подобрите.

Зелен

Избирането на зеления бутон показва постоянната ви борба между свободното и безопасно едновременно. Вие сте този, който се опитва винаги да се държи балансирано и спокойно, което ви прави добър приятел, спътник и партньор. Има обаче едно нещо, което трябва да имате предвид: в стремежа към равновесие може да забравите за нещата, които наистина имат значение за вас.

Розов

Периодът, в който понастоящем живеете, е пълен с добри и приятни неща и вие сте добре запознати с това. Добрата новина е, че не приемате нещата, които идват при вас за даденост и се радвате на всеки миг, като живеете живота си в оптимално. Единственото нещо, което трябва да запомните,е да останете здраво стъпили на земята, в противен случай може да в твърде болезнено, когато паднете от високо.

Лилав

Изборът на виолетовия бутон показва, че сте достигнали живота, за който мечтаете. Сега имате достатъчно доверие, самоуважение и вяра в себе си, за да преследвате всички цели и желания, които сте запазили в себе си толкова дълго. Знаете какво заслужавате и използвайте тези знания за собствената си печалба, въпреки че сте много чувствителен човек.

Син

Избирането на този цвят е свързано с правилния баланс. Оценявате понятието за балансиран живот и знаете колко е важно да постигнете целите си. Вие сте наясно, че постигането на вечно равновесие е невъзможно, но правите всичко възможно, за да запазите готовност в живота.

Сив

Рационалността е второто ви име. Вие сте онзи, който е стъпил здраво на земята. Тази функция може да ви кара да изглеждате студени и далечни, но тези, които наистина ви познават, знаят колко сте чувствителни.

Кой цвят избрахте?