Едно момиче публикува снимки от сватбата си, която никога се състоя. Това е предупреждение към всички нас

Деби Герлак от Аризона направи разтрепери сърцата на хиляди потребители, като публикува снимките на сватбата си във Facebook с нейния годеник Ранди.

По времето, когато се състоялс фотосесията, Ранди вече бил мъртъв, но той бе добавен към снимките с Photoshop. Снимките бяха публикувани в същия ден, в който се предполагало, че сватбата ще се състои, но преди 8 месеца той е загинал в злополука и починал. Деби обаче публикува снимките по някаква причина. Тя написа писмо с важно послание за всички нас.

Решихме да сподели публикацията на Деби с нашите читатели.

“Днес се предполагаше, че трябва да е най-хубавия ден в живота ми. Днес трябваше да е денят, в който да се омъжа за най-добрия ми приятел. Трябваше да се събудя, да облека моята сватбена рокля и да тръгна по пътеката към човека, за който мечтая. Днес, пред цялото семейство и приятели, Ранди и аз отново щяхме да изразим нашата любов един към друг и да кажем нашите обети, че ще бъдем свещени за сърцата си. Днес се предполагаше, че е денят, за който съм мечтала, откакто бях малко момиченце. Днес трябваше да стана съпруга. Днес трябваше да стана г-жа Цимерман … “

“Но днес се събудих сама, както правя всеки ден. Днес се събудих със сърцето си, разбито отново. Днес баща ми ми няма да ме поведе по пътеката. Днес няма да видя изражението на лицето на Ранди в края на тази пътека, когато той ме погледне за пръв път в моята сватбена рокля, роклята, която трябваше да крия от него, защото не можеше да чака да я види. Днес няма да видя всички наши приятели и семействата ни. Днес няма да се омъжа за любовта на моя живот. Днес няма да имам съпруг … “

“И това е така, защото един човек направи избор, който завинаги промени живота ми, избор да не спре на знак СТОП, да не спре, когато вижда моя годенк да идва към него на мотоциклета си, а вместо това да натисне газта, за да мине по-бързо през улицата.”

“Моля ви, моля всеки един от вас, който чете този пост, ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ЗА МОТОЦИКЛЕТИ, спирайте на знаци за спиране и карайте внимателно, защото никога не знаете какво ще се случи. Може би, ако този човек беше спрял, щях да се омъжа за Ранди, най-добрия си приятел, за любовта на моя живот.

Обичам те Ранди Зимерман.”