Kim Cattrall – разкрепостена и дръзка… или не?

” Изкуството изразява това, което съм. Ролите, в които се въплащавам, са моите скулптури! “kim cattral

В тази статия ще Ви запознаем с една от най-сексапилните актриси Ким Катрал. Повечето от Вас я познават от култовия сериал ‘Сексът и градът’, но тя участва и в много други филми, като ‘Ледената принцеса’ /Ice Princess/и ‘Кратък път до щастието’ /Shortcut to Happiness/.Kim Cattral

Родена на 21 август 1956 г., в Ливърпул, Англия, в семейството на Gladys Shane (домакиня и секретарка) и Dennis Cattrall (строителен секретар). Едва на 3 месеца, семейството й емигрира в Канада. На 11-годишна възраст Ким се връща в Англия, като по това време започва да взима уроци в Лондонската академия за драматични изкуства. На 16 г. отново се завръща в Канада.

През 1998 година, след множество телевизионни изяви, Ким Катрал става знаменитост, когато е избрана да участва във продукцията на HBO – ‘Сексът и градът’. Избрана за ролята на секспилната и разкрепостена Samantha Jones, тя получава международно признание. Получава 5 номинации за награда ‘Еми’ – за поддържаща роля и 4 номинации, в същата категория, за ‘Златен глобус’, но едва през 2003 година я печели. Няколко години по-късно участва и във филмите, продължение на сериала, което я прави още по-известна.

ким катрал

 

Ким Катрал има 3 брака. Първият й брак с Larry Davis е анулиран. Вторият й съпруг е Andre J. Lyson, с когото живее във Франкфурт и научава перфектно немски език.

От 1998 г. до 2004 г. е омъжена за джаз музиканта Mark Levinson. Двамата написват и книгата ‘Изкуството на оргазма: Новата Кама Сутра’ /Satisfaction: The Art of the Female Orgasm/, пусната в продажба през 2002 година и станала абсолютен бестселър. През 2005 г. и 2006 г. са публикувани и другите и две книги – ‘Sexual Intelligence’ и ‘Being a Girl: Navigating the Ups and Downs of Teen Life’, предназначена специално за тийнеджъри.kim-cattrall

 

Дръзка, разкрепостена и готова да опита всичко.. Такава е именно Samanta Jones от сериала ‘Сексът и градът’. Ким Катрал обаче признава, че тя въобще не е такава, въпреки че е също толкова силна, борбена и смела жена. Тя признава, че ролята й на предизвикателната и секси Samantha й е изиграла лоша шега и е съсипала сексуалният й живот, тъй като винаги се е страхувала да не разочарова мъжете в реалния живот.

Вече на 57 г., но изглеждаща все така зашеметяваща, Ким Катрал се е отдала изцяло на актьорската си кариера и в момента живее в Ню Йорк.

 

Надяваме се да сме Ви заинтригували с тази статия. Очакваме Вашите предложения, относто това какво искате да видите в нашия блог.
Разгледайте и нашата страница във Facebook.