Какво се случва, ако пием по 1 чаша вода на гладно всеки ден в продължение на месец

Според многобройни проучвания тази проста практика дава положителни резултати по отношение на различните здравни проблеми. 

Ето какво споделя един човек, който е пил вода на гладно всека сутрин по 1 чаша в продължение на 30 дни:

1. Започнах да се чувствам по-свеж и здрав.

Няколко дни след като започнах да пия вода сутринта, започнах да се чувствам по-леко. Чувствах, че тялото ми се детоксифицира по-лесно.

2. Моят метаболизъм се подобри.

Тази практика направи диетата ми по-приемлива. Вече не чувствах глада, който ме притесняваше всеки час. Необходимостта от закуска между храненията изчезна и аз имах повече енергия.

3. Това ми помогна да отслабна.

Освен че се чувствах по-малко гладен, моето храносмилане престана да бъде бавно и тежко. И повечето енергия ме мотивира да се упражнявам повече.

4. Без киселини.

От време на време страдах от лошо храносмилане и киселинен рефлукс. Но след като започнах да пия вода всяка сутрин, този проблем изчезна и вече не чувствах този ужасен дискомфорт след всяко хранене.

5. Обликът на кожата ми се подобри.

Няма да лъжа. Хората ми казваха, че изглеждам по-стар за моята възраст. Откакто започнах водната терапия, бръчките на лицето ми намаляха и сега кожата ми изглежда здрава, лъчезарна и сияйна!

6. Косата ми започна да изглежда по-добре.

Косата ми беше толкова крехка, че обикновено трябваше да я подстригвам два пъти месечно. Пиенето на вода не само доведе до здравословен растеж на косата, но и тя изглеждала невероятно блестяща!

7. Престанах да имам инфекции на пикочните пътища.

Обработката на водата разреши този проблем по-добре от каквито и да било антибиотици. На този етап успехът е ярък и вече не се притеснявам от болезнени усещания за парене.

8. Боледувам много рядко.

Този прост ритуал наистина подобри моята имунна система. Нещо толкова просто, колкото пиенето на чаша вода на празен стомах, ми помогна да се справя с болестите, без да се налага да прибягвам до лекарства.

Как мога да извлека максимална полза от пиенето на вода сутрин?

Следвайте този метод, за да се чувствате енергично през целия ден:

  • Пийте четири чаши вода веднага след събуждане, преди да миете зъбите и на празен стомах. Ако ви е трудно да започнете с четири чаши, започнете с една и постепенно увеличете количеството.
  • Не яжте нищо през следващите 45 минути.
  • След 45 минути можете да ядете и пиете както обикновено.
  • Не яжте и не пийте нищо  2 часа след закуска, обяд и вечеря.

Кога мога да очаквам резултати?

Пациенти с диабет или хипертония: след 30 дни.
Пациенти с запек и гастрит: след 10 дни.
Пациентите с туберкулоза: след 90 дни.