Какви мръсотии да говориш в леглото?

Някои обичат да правят секс мълчейки и на тишина – казват, че това им помага да се съсредоточат върху усещанията. А други, напротив, предпочитат да им шепнат мръсни и непристойни приказки в ухото. Може би и ти няма да откажеш да дадеш воля на фантазията си, нали мръсните разговори работят и в двете посоки – възбуждат и двамата партньори. Но малко след като пристъпиш на ход ти млъкваш, защото си нямаш и идея какво да говориш? Ще ти помогнем!

Яркият свят на dirty talk

Dirty talk – “мръсни приказки” – един от елементите на сексуалната игра, когато партньорите не правят любов на тишина, а си шепнат непристойни неща един на друг. Това може да е каквото искаш, каквото ви възбужда и двамата: от баналното „Толкова те искам” до преразказ на сериала „Изгубени” по роли. Само ако те възбужда…

Въпреки че принципът на мръсните приказки наистина е пределно прост, все пак има и правила. Нужни са, за да получават и двамата партньори удоволствие от случващото се и да не „настъпят” случайно другия по „мазола”, за който не са знаели преди това. В противен случай любовната игра бързо ще изгуби магията си.

Как да говориш

Промени си гласа. Да, не се шегуваме. Много любовници имат особен „секси” глас, с който незнайно защо те по-често си говорят сами със себе си, отколкото с партньорите си. Но обикновено този „особен” глас въобще не звучи смешно на партньора ти, а напротив. Много мъже отбелязват, че когато жената говори като от „секс по телефона”, това повдига не само самооценката им, но и още нещо… Така че направи тембъра си с една идея по-нисък и разтегляй думите като Шарън Стоун от „Първичен инстинкт”.

Не забравяй, че винаги трябва да има граници. Определете с партньора ти забранени думи. Едни жени се възбуждат, когато ги наричат „нощни жрици” (в по-груб вариант, естествено), а други се стряскат от това. На някои мъже им харесва да ги командват, а други просто ги изкарва от кожата им.

За взаимно удоволствие е добре да определите кои думи можете да произнасяте, а кои – в никакъв случай.

Какво да кажеш (дойдохме си на думата)

Ако ужасно се притесняваш, то можеш да започнеш с проста вокализация. Тоест, със стонове. Първо, доказано е, че любовните викове увеличават не само неговата възбуда, но и твоята. Второ, така най-накрая ще престанеш да се страхуваш от звука на собствения си глас по време на секс. Общо взето, само плюсове. Ето десет примерни фрази, с които можеш да започнеш (или продължиш любовната игра):

„Разкажи ми какво си представяш, когато мастурбираш, разкажи ми какви мръсни мисли ти се въртят в главата”.

„Харесва ли ти, когато се докосвам? Искаш ли да гледаш как си играя с пръсти между краката?”

„Просто легни по корем и затвори уста. Ще те накарам да свършиш!” (На много мъже им харесва, когато жената доминира. Ако знаеш, че това е по вкуса на твоя любим – давай смело!)

„Искам езикът ти да проникне вътре в мен, искам да ме ближеш докато не започна да крещя от удоволствие”.

„Из***** ме! Сега!” (Както се казва, „малко, но от сърце”…)

„Знаеш ли какво щях да направя, ако ги нямаше всички тези хора наоколо? Щях да се мушна под масата, да те разкопчая и да го поема в устата си колкото мога по-дълбоко!” (Вариант за скучно парти, от което искате да се разкарате по-скоро).

„Обожавам този звук, когато ме ш****, чуваш ли го?”

„Цялата съм мокра отдолу, даже и гащичките съм си подмокрила…” (След това следва да му вземеш ръката и да си я пъхнеш в гащичките, за да го подразниш още повече – харесва ли ти?)

„Какво, ще ми покажеш ли кой е шефът/ лошо момче/ отгоре днес?”

„Обожавам, когато членът ти се движи толкова бавно в мен. Само не спирай”. (Както се казва, с един удар – два заека: така му показваш, че имаш нужда от още време до оргазма и е по-добре да почака, а и обясняваш как ти харесва да го прави). 

Източник: cosmopolitan.bg