Как ще се промени тялото ви, ако се откажете напълно от алкохола

Преди седем години Instagram звездата Jelly Dewot пиела с приятелите си поне три пъти седмично, страдайки от махмурлук.

“Не знам колко съм пила, но беше много”, споделя тя за алкохолната си зависимост. Тя публикува в мрежата нейни снимки преди и след загуба на тегло. Снимките на момичето получават веднага 13 500 харесвания и коментари!

В заглавието тя подробно описва новия си балансиран начин на живот, противоположен на старото й съществуване. Тя ядяла само преработени храни, като например пържени картофи, месо и сосове.

Как дойде мисълта да се откаже от алкохола?

Когато била на 21 години, тя си направила снимка по бикини и решила, че е време да се погрижи за нейното здраве и външен вид! Почти по същото време баба й й направила забележка, че е с наднормено тегло.

„Това беше моментът, в който реших да променя всичко в живота си“, казва Jelly , която започва да тренира редовно у дома. Вдъхновена от първоначалната загуба на тегло през първите няколко седмици, тя напълно отказа да пие алкохол. Просто е невъзможно да имаш здраво тяло и ум и да пиеш толкова често – казва тя.

Режима и диетата на Jelly


Момичето заменя алкохола с обикновена вода и прави специална диета за себе си от зелени зеленчуци, здравословни мазнини и протеини. Понякога се отдава на изкушението на поничките, но много рядко. Четири месеца по-късно тя загубила около 20 килограма.

Имаше и неуспехи, например нараняване на гърба, но упоритото момиче не спираше занятията във фитнес залата. Тя написа много интересни думи в Instagram. “Най-важното е, че обърнах от омразата в любов.” Jelly има над половин милион последователи и не се спира на едно място.

Животът на Jelly днес

Тя прекарва по-голямата част от времето си в пътуване по света. Тя тренира пет пъти седмично, използвайки своята туристическа раница като тежест. За да остане активна, много ходи.

Последно Jelly е извършила операция за увеличаване на гърдите и може лесно да се конкурира с водещите модели на света на модата. Тя имаше достатъчно воля да се справи с пиянството и затлъстяването, да се превърна в зашеметяваща красота и заобича живота с цялото си сърце. Това е много добър пример за отдаденост и сила на характера. Човек може само да завижда на шведското момиче. И е по-добре да вземем пример от нея. Често момичетата искат да отслабнат без никакво действие.

Мислиш ли, че можеш да постигнеш фина фигура, седнала на дивана със сандвич в ръката ти?