Канела, карамфилово масло и други продукти, които правят устните плътни и секси

Продуктите, разгледани по-долу, не само понижават кръвното налягане, но също могат да направят устните ви по-плътни и по-привлекателни. Те разширяват кръвоносните съдове, като помагат на тъканите да получават повече кислород.

Канела

Тази подправка е известна с това, че стимулира притока на кръв. Масло от канела или скраб от тази смляна подправка и кокосово масло се използват за лесен масаж на устни.

Масло от карамфил

Маслото от карамфил дразни устните, което ги прави по-дебели.

Кайенски пипер

Кайенският пипер е много лют, така че трябва да се използва много внимателно. В допълнение, той има противовъзпалителни свойства.

Витамин Е

Редовно използвайте масло с витамин Е за овлажняване на устните, а резултатът няма да отнеме много време – ще постигнете ярки, пълни устни. И ако към него добавите изброените по-горе подправки, хората около вас са убедени, че посещавате скъп козметик.

Джинджифил

Смесете джинджифил със зехтин, леко масажирайте устните си за 30 секунди.

Масло от мента

Друга естествена съставка, която причинява съдова дилатация, е ментовото масло. Опитайте се да смесите няколко капки масло от мента с някое от горните подправки. Дори ако кожата на устните започне да щипе малко, не се притеснявайте, нищо друго освен добро няма да се случи от тази маска.

Пчелен восък

Можете просто да сложите разтопен восък на устните си, или да добавите към него вазодилататорни подправки, които вече са ни известни, за да постигнете допълнителен или по-траен ефект.

Всички маски, които сме описали по-горе, трябва да се използват с повишено внимание, като се спазва мярката. Преди първата употреба трябва да се изследвате за алергична реакция. За да направите това, вземете подготвеното масло, с търкане на сместа нанесете върху вътрешната страна на предмишницата. И не забравяйте, че устните са една от най-чувствителните части на тялото.