Как да започнете нов социален живот ?!

Ако Ви е омръзнало мотаенето с едни и същи хора, правейки едни и същи неща, то се нуждаете от промяна и намиране на нови приятели.

Инструкции:

1.Тренировка във фитенса. Фитенс залата е страхотно място да се социализирате, да срещнете нови хори, а освен това тренировките са полезни за здравето Ви. Друго предимство, ако сте необвързан/а, имате възможност да срещнете половинка със страхотно тяло.

Намерете нови приятели във Фитнес залата.2.Запишете се на курс. Помислете за хобитата, които Ви интересуват и намерете подходящ курс, където да се запишете. Там със сигурност ще намерите хора, споделящи Вашите интереси, ще имате подходяща тема на разговор, както и можете да обмените идеите си.

Намерете нови приятели на различни курсове.3.Бъдете по-отворени към колегите си. Срещатата с хора по време на работа е неизбежна. Може би не сте забелязали, че част от колегите Ви излизат след работа заедно. Поговорете приятелски с някои от тях и вероятно ще получите покана за срещата им довечера.

Има страхотни хора сред колегите Ви.4.Отидете в библиотеката. Местната библиотека е страхотно място да се срещнете с хора. Ако имате деца присъединете се към някой клуб за четене на приказки и там ще срещнете други родители. Потърсете предстоящи събития и се запишете.

Намерете нови приятели в библиотеката.5.Станете доброволец. Лесно ще срещнете нови хора, ако се запишете в доброволческа група. Доброволците са длъжни да присъстват на много социални събития.

Намерете приятели сред другите доброволци.6.Станете отборен играч. Присъединете се към спортно събитие и се забавлявайте. Освен, че ще се социализирате, по този начин ще сте здрави.

Включете се в отборна игра и намерете нови приятели.

Забравте за малко компютъра и се забавлявайте по по-старомодните начини, които са много по-приятни и със сигурност ще срещнете прекрасни хора!