Как да си направим дантелено бюстие?!

Винаги съм харесвала идеята за носене на бюстие, като част от тоалета, а не само под него. Сега ще Ви покажа как с помощта на обикновено сатенено бюстие, което можете да намерите във всеки магазин за бельо, да си направите елегантно, бляскаво, холивудско бюстие.

Ето какво ще Ви е нужно:

Необходими материали за дантеленото бюстие.

  • Черно бюстие
  • Черна дантела
  • Черна сатенена панделка
  • Конец, игла и ножици

Стъпки:

1.Прикрепете дантелата до чашките на бюстието. Уверете се, че дантелените парчета са достатъчно дълги, за да стигнат до раменете Ви. Измерете прецизно дължината на дантелените части и чак тогава ги отрежете. За по-сигурно оставте дантелените парчета малко по-дълги от необходимото. Винаги можете да ги отрежете пак по-късно.

Прикрепете дантелата към чашките.

2.Отрежете две парчета с минимум 30 см. дължина. По едно за всяка чашка.

Отрежете две парчета дантела.

3.Обърнете бюстието на обратно и поставете едното парче дантела в една от чашките, като нагласите ръбчето на бюстието и това на дантелата.

Прикрепете дантелата към чашките

4.Внимателно пришийте дантелата към вътрешността на чашката на бюстието. Не позволявайте на иглата да пробива лицевата част на бюстието.

Пришиите дантелата.

5.След като направите процедурата и с двете чашки. Бюстието Ви трябва да изглежда така:

Повторете процедурата.

6.Облечете творението си, като застъпите двете части от дантелата. Вземете сатенената панделка и с помощта на безопасна игла я закрепете на врата си. Нека панделката Ви е с по-голяма дължина, за да имате опции да я завържете по различни начини.

Прикрепете панделката.

7.Регулирайте дантелата и сатенената лента, така както искате да изглеждат в завършен вид и след това внимателно пришийте лентата към дантелата. Необходими са само няколко шева в двата края и посредата.

Пришиите лентата към дантелата.

8.След като сте готови със сатенената панделка, можете да отрежете остатъка от нея, който стърчи над панделката. Това е въпрос на лични предпочитания – можете да оставите дантелата по-дълга или да я отрежете по-къса. В нашия случай даталата е с дължина около 4 см. над панделката.

Отрежете остатъка от дантелата.

9.Можете да пришиете двете части дантела една към друга, там където се застъпват по средата. Можете да ги оставите и в първоначалния им вид, отново въпрос на избор.

Пришиите двете части дантела

10.Отрежете стърчащите части от дантелата в чашките.

Отрежете остатъка от дантела в чашките.

Ииии… ВОАЛА!

Крайният резултат е на лице.

Можете да се развихрите и да използвате различни цветове дантела, бюстие и панделка, както и да добавите различни орнаменти като мъниста, пайети и др. Въпрос на вкус и предпочитания.

Ще се радваме да споделите с нас Вашите варианти на това секси бюстие.

Снимки: lovemaegan.com