Трикове за идеални мигли

Миглите на една жена винаги правят впечатление, особено ако са дълги и гъсти. Секси миглите добавят дълбочина на погледа и са страхотно доплълнение към всеки грим. Но понякога не им обръщаме достатъчно внимание. Те също имат нужда от любов и грижи. Ето 4 съвета за здрави и обемни мигли:

1.Намерете перфектната спирала

Спиралата ще придаде на миглите ви обем, издължаване и др.Това може да бъде голямо предизвикателство, защото има много видове спирали на пазара. Двете неща, на които трябва да обърнете внимание са : четката и формулата на спиралата. Спирали с големи четки с много косъмчета придават обем на миглите, докато четките с по-малко косъмчета ще покрият всяка мигличка, без сплъстяване. Относно формулата на спиралата трябва да обърнете внимание на това дали тя е за удължаване на миглите, без сплъстяване, за обем, водоустойчива и не забравяйте да погледнете какъв цвят е.

Зашеметяващ поглед с изкуствени мигли.2.Изкуствени мигли

Изкуствените мигли могат да се намерят в различни дължини, стил и дори текстура. Те ще Ви отнемат малко повече време, докато ги прикрепите, но това определено си заслужава ефекта, който ще постигнете. На всяка опаковка с изкусвени мигли има подробно описание на процедурата по прикрепянето им, така че няма нищо сложно.

3.Използвайте извивачка за мигли

Приятната извивка на миглите се получава с извивачката за мигли.За да постигнете по-зашеметяващ ефект, можете да пробвате извивачката за мигли, която ще придаде допълнителен обем и по-изящна форма на миглите Ви. Дори и най-малките мигли, ще получат приятна извивка, която ще е акцента на погледа Ви.

Премахване на грима, подхранване и грижи за миглите.

4.Грижа за миглите

Миглите са една от най-красивите черти на окото и Вие трябва да се грижите за тях, както за останалата част от лицето си. Премахвайте грима си вечер преди лягане. Освен това можете да помогнете на миглите си с рициново масло, вазелин и зехтин. Не забравяйте, че също като косата, миглите могат да са сухи.

Ще очакваме да споделите с нас Вашите трикове за секси поглед!