Как да се гримирам за по-кратко време?

Парти гримНаучете няколко бързи съвета за красота, с помощта на които бързо и лесно ще се гримирате за много кратко време и ще изглеждате неотразимо! Използвайте тези съвети за грим, те са подходящи за всеки специален повод!

Както всички жени, предполагам и на Вас Ви се иска да изглеждате красива и привлекателна, по време на някое специално събитие или коктейл. Тъй като, обикновено, времето да се приготвите е твърде ограничено, аз Ви предлагам няколко козметични съвета, които можете да следвате, за да получите завършен и внушителен вид!

Освен дрехите, които носите, трябва да Ви напомня, че аксесоарите и гримът също са от голямо значение. Това са нещата, които трябва да разгледаме, за да успеят те изключително добре да покажат Вашите най-красиви черти.

Ето защо, когато става въпрос за грим, то трябва задължително да започнете от очите си. Можете да подобрите грима си с помощта на течна очна линия, последвана от черен молив за очи. По този начин бихте постигнали по-магнетичен вид и със сигурност няма да останете незабелязана.

Следващата стъпка при грима, това са устните. Използвайте балсам и чак след това нанесете любимия си цвят червило, с помощта на един от пръстите си, за да получите по-мек ефект. За устните си изберете червило в по-натурални цветове, като по този начин ще изсветлите лицето си и ще изглеждате зашеметяващо.

Прилагането на сенки за очи, черна спирала и малко руж на правилните места би довело до отличен завършек!Очи със сенки и устни с червило

Един друг съвет за бърз грим е смесването на течен фон дьо тен с малко основа за грим. След това нанесете сместа върху лицето си, като обикновен лосион. По този начин бихте спестили ценно време. Използвайте и пудра, за да получите по-голямо покритие. Можете също да използвате и руж, който да нанесете върху скулите си, тъй като това също е толкова лесно и бързо. Но не прекалявайте с него, защото определено няма да получите желания ефект! Изгаждане на тена с руж и пудра

Надявам се статията Ви е била полезна и сте научили няколкото хитрини, които да Ви помогнат да се гримирате за доста ограничено време !!