Как да носим коженото яке?

Коженото яке е класика в света на модата и всички знаем, че изглежда прекрасно в комбинация с черен панталон или дънки. Но бихте ли рискували да съчетаете кожено яке с малка черна рокля или низ от перли? Дори да не можете да си представите тази комбинация, тя е доста сполучлива и заслужава вниманието Ви. В тази статия ще Ви запозная с още няколко страхотни идеи за съчетаване на коженото яке.

Кожено яке + перли

Не пазете огърлицата с перли само за любимата си малка черна рокля. Комбинацията на кожено яке и такъв тип огърлица, заедно с класическа бяла блуза и черен панталон е чудесен микс от женственост и придава шик на всяка жена. Кейти Холмс е заложила точно на такав тип тоалет.

Съчетание на кожено яке с перлена огърлицаКожено яке и щура тениска

Добавянето на една свежа тениска към коженото яке ще Ви превърне в щура мацка. Избелели или скъсани дънки биха били чудесно допълнение към цялостната Ви визия.

Съчетание на кожено яке и свежа тениска

Източник: extazy-fashion.com

Добавете ивици

Има нещо свежо в дрехите с различни линии или ивици. Те са перфектно допълнение към коженото яке. Едно смело решение за добавяне на шал като Жасмин Вагнер внася френски шик и променя излъчването Ви.

Кожено яке с рокля на ивици и цветен шалДълга пола

Тук трябва да изберете по-официално кожено яке. Елизабет Фон Гутман е направила един чудесен подбор при избора на тоалета си – дълга пола с дълбока цепка, бяла риза, екстравагантни аксесоари и черни кожени ботуши до глезена. Актуална и изискана визия.

Кожено яке с дълга пола с дълбока цепкаРазличен цвят кожено яке

Черното е класика, но не подценявайте и свежите нюанси на пролетта. Както вече споменахме тази година тюркоазено синия цвят превзе тенденциите, също така фурора на коралените нюанси все още не е отминал. Цветовете винаги носят настроение, така че поне за малко забравете черното.

Розово и синьо кожено яке

Източник: extazy-fashion.com

Кожено яке + панталони с цветни щампи

Цветни мотиви отново! Това е начина да привлечете погледа върху себе си. Ето едно предложение от Кирстен Стюарт – черно бели панталони с флорални щампи и ярко жълто кожено яке. Ако изберете панталон с различни цветове и щампи, заложете цвета на якето да бъде или в доминиращият цвят на панталоните, или да бъде черно.

Цветно кожено яке с панталони с флорални щампиЕкспериментирайте

Различни дължини, нарязани ръкави, цветни орнаменти, украшения, асиметрични модели и ред други ексцентрични решения на дизайнерите, могат да изглеждат стилно, ако ги съчетаете с правилните дрехи. Не забравяйте, че избора на такав вид кожено яке изисква по-опростени и изчистени панталони и блуза.

Кожено яке с екстравагантни ръкави и цип

Източник: extazy-fashion.com

Женственост

Тук ще обърнем внимание на начина на носене на коженото яке, а не на модела му. Едно елегантно и стилно наметнато кожено яке като Джулия Рестойн Ройтфелд изглежда изискано и засилва женствеността на една дама.

Женствено наметнато кожено якеОще кожа

Кожено яке и кожени панталони? Защо не? Оливия Уайлд е съчетала два различни цвята кожа с бяла тениска между тях. Ако все пак това Ви се вижда в повече, можете да намерите на пазара дънки, имитиращи кожени панталони или такива, които са с кожени елементи.

Кожено яке и кожени панталони в различен цвят кожаМоже да съчетаете различни тоалети с кожено яке. Придържайте се към основните правила на модата и вплетете частица от собствения си стил, за да сте зашеметяваща не забравйте усмивката си!