Стилни идеи за грим в лилав нюанс

purple makeupЛилавото е един от топлите цветове, въпреки че създава впечатление за студенина и резервираност. Той е загадъчен, елегантен, магнетичен цвят. Смята се, че лилавото е цвят най-вече на творческите натури.

Добавете малко блясък към външността си чрез използването на ласкателни лилави пигменти в грима си. Ако Ви липсват идеи, то нашите предложения ще Ви заинтригуват и със сигурност ще Ви помогнат да постигнете съвършенство във външния си вид!
Използването на лилавият цвят е чудесен начин да промените външността си. В момента той е един от най-актуалните цветове. Той може да се съчетава по най-различни и универсални начини, чрез които ще постигнете стилен завършек на грима си.

Тъй като лилавият цвят се среща в различни нюанси, то той може да допринесе за създаването на един по иновативен стил. Той е особено подходящ за съдаване на по-приключенски външен вид, като си поиграете с по-тъмната и по-светлата гама на този цвят. Освен че ще постигнете един по-дълбок и драматичен облик, лилавият цвят е и много секси. Той е подходящ за използване както при ежедневния, така и при официално-вечерния грим.

Разгледайте нашите съвети, чрез които можете да постигнете неотразим облик на Вашите очи!лилав грим

Ако желаете един мистериозен и секси поглед, то трябва да изберете студени нюанси на лилавите сенки. Освен това можете да използвате лилавия грим в комбинация с черен цвят, който да нанесете на гънките и в ъглите на очите си. Това е точният начин да създадете опушен грим – той е страстен, съблазнителен вид грим, на който никога не може да се устои. За да добавите още повече загадъчност във външния си вид, нанесете черен молив или очна линия и леко разнесете/ размажете. Това ще засили Вашите очи. Завършете с черна спирала, руж и гланц за устни в по-естествен нюанс. Ако търсите по-драматичен вид, то лилавият и черен цвят можете да ги използвате в комбинация с ярък цвят червило. Но имайте предвид, че е подходящ единствено за вечерни събития!purple makeupлилав грим

Дамите, които са по смели и обичат да експериментират, могат да изберат комбинации от сладурско лилаво и розово, лилаво и златно, лилаво и оранжево, виолетово, цвят лавандула или всяка друга, която ще придаде забавна страна в грима. Създай съблазнителен грим чрез смесване на нюанси, но по-тъмният оттенък трябва задължително да е на гънката или в ъглите на окото. Към тези по-леки нюанси можете да прибавите и бял молив, което ще създаде впечатлнение за по-големи, отворени очи. Довърши грима си чрез използването на малко спирала и червило в естествени неутрални нюанси, които да омекотят цялостния Ви вид.