Как да изчистим отрицателната енергия от дома си с вода?

Със сигурност поне веднъж в живота си сте били в такава ситуация: влизате в стаята и чувствате, че настроението ви изведнъж изчезва. Понякога забелязвате, че се чувствате неудобно на определено място. Всички тези странни усещания имат причина.

“Неудобната” стая е заета от негативна енергия. Много е лошо, ако почувствате нещо подобно в апартамента си. Това те кара изведнъж да изпаднеш в гняв, да изпиташ пристъпи на агресия или да се разправяш с домакински дреболии. Ако се чувствате неудобно в собствения си дом, това предполага, че отрицателната енергия е твърде силна или се натрупва тук за дълго време. Добрата новина е, че има начин не само да се намери източникът на отрицанието, но и да се неутрализира напълно.

Уверяваме ви, че е толкова просто, колкото да излеете чаша вода. Ако ви е грижа за вашето емоционално и физическо здраве, можете да направите този прост трик.

Какви са съставките, включени в тестването?

За да проверите нивото на енергия в стаята, наистина се нуждаете от чаша вода. В допълнение, пригответе етерично масло от салвия, оцет и морска сол. За щастие, всички тези съставки са на разположение и са на стойност за стотинки.

Но защо всички тези продукти могат да „изчистят“ отрицателна енергия?

Със сигурност сте чули, че водата има уникална памет. Тя е в състояние да натрупва и съхранява всякаква информация, идваща от външния свят. Силата и мъдростта на градинския чай е широко използвана по време на древногръцката и римската медицина. Самият Хипократ нарича това растение „свещена трева“.

Днес салвията се използва за лечение на депресия, болки в гърлото, заболявания на стомашно-чревния тракт, диабет, деменция. Последните научни изследвания разкриха способността на растението да възстанови клетъчните увреждания, причинени от свободните радикали.

Рецепта

За да разберете дали има отрицателна аура във вашия дом, трябва да приготвите следното решение. Вземете 2 супени лъжици оцет, 2/3 супена лъжица морска сол, 2-3 чаши вода и 4 капки етерично масло от градински чай.

Инструкции за употреба

Налейте морска сол в чист буркан. Напълнете с вода, добавете оцет и етерично масло. Не разбърквайте съставките. Поставете контейнера на всяко място, недостъпно за игривите детски ръце. В рамките на 24 часа този буркан не трябва да се докосва, не трябва да се покрива с капак и не трябва да се премества. След един ден проверете съдържанието на буркана. Ако флуидът не е променил вида си, това означава, че в дома ви няма отрицателна енергия. Всяка промяна в цвета или структурата на солената вода предполага абсорбиране на определено количество отрицателна енергия.

Какво да правим с течността?

Ако разтворът показва абсорбцията на отрицателна енергия, не се освобождавайте от течността в къщата. Вземете буркана, занесете го на улицата и го изсипете на земята. Майката природа е способна да абсорбира отрицанието, превръщайки я в нещо положително. След като изхвърлите замърсената вода, напълнете буткана с нов разтвор и го поставете отново на същото място в стаята. Следващия път, ако водата е чиста, това означава, че вашият дом бързо се отърва от негативната аура. Но в някои случаи процедурата за почистване може да отнеме цяла седмица.