Идеалното време за… изневяра

Ако ви посещават мисли за изневяра на партньора ви, тогава може би сте се чудили кога той / тя може да го направи. Британският сайт за запознанства “Незаконни срещи” анонимно интервюира 1000 респонденти (мъже и жени) със странична връзка за навиците им по отношение на походите.

Оказа се, че най-популярният ден от седмицата за срещите е петък. Колкото до времето, това е 18:45. Още един ден, популярен за изневяра ден е вторник.

В извиненията си официалните половинки често чували „посещение на фитнес” (30%) и „парти с колеги след натоварена седмица на работа” (26%). Можете да подозирате партньора в изневяра, ако в събота той се опитва да направи нещо приятно, романтично, може би по този начин, изкупва вината си.

Къде се срещат любовниците?

Най-често неверниците се срещат: на работното място; на обществени места; в социалните мрежи; на мястото на пребиваване (приятен квартал); в командировки.

Изневярата е доста често срещано явление и учените смятат фантазиите за първата стъпка по пътя към изневярата. Почти всеки ден 25% от жените и 16% от мъжете създават връзка във въображението си. Епизодично 65% от жените и 56% от мъжете са посещавани от такива мисли. Също така, разчупването на връзките с нещо странично се насърчава от изчезването на чувствата, начина на живот на двойките, отмъщение за друга изневяра, агресия и грубост, принуждавайки ги да търсят топли отношения на трета страна. Също така, някои изневеряват, защото искат да тестват своите възможности сексуално и да се уверят в собствената си привлекателност.

Какво мислите за изневярата?