Изневерява ми с 14 годишна, която е и бременна!

Аз съм на 22г, а приятелят ми на 29г. Живеем заедно от три години.

Винаги сме се разбирали чудесно, докато не се появи тази малка дрисла Ваня. Тя е едва на 14г., но се държи като евтина проститутка. Месеци наред причакваше гаджето ми пред нас. Виждала съм я от балкона ни. Винаги се обличаше разголено, въпреки студеното време.

От известно време мои познати ми казват, че са ги виждали заедно вечерно време до морската градина. Всички знаят, че там има едни хотелчета, които се използват за секс. Явно са ходили там двамата. Намерих в телефона на приятеля ми скандални смс от Ваня, както и нейни голи снимки. Не знам как едно момиче на 14 години му идват такива неща в ума и всичко останало, което прави.

Разбрах тя къде живее и отидох да разговарям с родителите й. Те се оказаха много симпатични хора, но казаха че, отдавна са вдигнали ръце от дъщеря си. Споделиха ми, че дори била налетяла на учителя си по физкултура и той си изпатил. Макар, да било ясно, че Ваня го е провокирала, го уволнили. Това се е случило по същото време, когато тя е започнала да спи и с моето гадже.

Аз притиснах приятеля си да ми каже какво става. Той се разрева и каза, че не може вече да си представи поне веднъж в седмицата да не прави секс с тази разпоретина. Но да не се притеснявам, че това е временно и че всъщност обича само мен.

Това може и да можех да преглътна, но снощи ми заяви, че тая му казала, че е бременна. Той се чувства гузен и не знаел какво да прави.

Аз си мисля, че може и да не е от него. За мен тя трябва да направи аборт! Да на говорим, че ако се разбере, моето гадже е и подсъдим, защото тя е непълнолетна. За сега приятеля ми иска да е и с двете ни и не били взели решение дали тя да прави аборт.

Искам да ги разделя, но не знам как! Моля ви, да ми кажете какво мислите и как мога да си го върна!

споделено от: amalitapuler345@/ cosmopolitan.bg